1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Matias Delgado'yu En fazla kaça sattınız ?

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli

Default Matias Delgado'yu En fazla kaça sattınız ?

Evet beyler Delgadom şuan büyük klüplerin transfer listesinde 1 numara
    bunun nedeni uefa ve Copa Americada göstermş olduu dehşet performans olsa gerek işte bir kaç screenshot.

ReaL Madridin 60 milion $ lık teklifi

Chelsea 'nin daha sonra 65 milion $ 'a çıkardığı teklifi

Ve buda Barcelona'nın teklifi.Barcelona sonra teklif yaptı hiç alakası yokken ben Deco 'ya talip olmuştum vermedi sonra Leo Messi'yede bir kere gözlemci yollamıştım o da listemde kalmış.Real Madrid teklif yaptıktan sonra
    girişimlerde bulundu barça sırf reale gıcıklık için

Ben hiç birini kabul etmedim çünkü Delgado şuan süper formda yan 60 milyona satsam bile paramla onun standartında oyuncu alamam klüp kabul etse bile futbolcu gelmez Türkiye'ye

2. Wink :p

walla ban hic inandirici gelmedi daha oyuna yeni girmissin

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

ben alexle her yıl ortalama en az 25 gol 25 asist ve 8.00 in üstüne cıkıyorum ve üstüne cl süper kupadan en az birini alıyorum ve dahası milli takıma seciliyor ve 2010 dayım daha değeri 19 milyon ytl
    Yani inanasım gelmiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli

bende inannılması zor olduğu için koydum zaten
    tabiki inanıp inanmamak size kalmış.
    ve fm 2006 bu 2007 değil.

dostum delgadonun pa sı çokyüksek değil hatta son yapılan güncellemelerde arda,tuncay gibi oyuncuların pa ları delgadodan daha yüksek bi oyuncuya hele hele tsl gibi itibarı 15in altında olan bir ligde oynayan oyuncuya 60mn$ teklif gelmesi için pa sının 180den fazla olması gerek yani alınma ama bence editörden pa yı arttırmışsın zaten pa artınca oyun yeni açıkken bile teklif geliyo yüksek yüksek sonuç budur ama pa yı kaça çıkardın bilemiycem

Question

abi bu ne ya ben hayatımda bu oyun da bu kadar para kazanamadım

abi bu ismin altına resimleri nasıl koyuyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    ÇARŞI

sen şu skini nerden indirdin??????????
    Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bana delgadoya 10 milyon teklif ettiler 15 milyona ancak satardım 60 milyon çok fazla ona bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben delgadoyu almadım bile size tavsiyem onun yerine ukraynadan Lakovenko isimli oyuncuya bakmanız...

sen çocuk mu kandırıyon onu ancak hem real madrid'in menajeri olarak hemde Chelsea aynı zamandada beşiktaşın menajeri olursan yapması çok basit bu tür hilelerden uzak durusanız oyunun tadı başka oluyo bence eğer dediğm gibi de değilse imkansız real madrid'in başındakiler malmıda 60 milyon dolar versinler
    _____ONULDİNHO__HİZMET___KAYSERİSPOR_____
    _____1905_20:45_16_GS_ anlayan anladı... sonuna kadar CİMBOM

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Quote Originally Posted by OnuldinhoHizmet View Post
    sen çocuk mu kandırıyon onu ancak hem real madrid'in menajeri olarak hemde Chelsea aynı zamandada beşiktaşın menajeri olursan yapması çok basit bu tür hilelerden uzak durusanız oyunun tadı başka oluyo bence eğer dediğm gibi de değilse imkansız real madrid'in başındakiler malmıda 60 milyon dolar versinler
    _____ONULDİNHO__HİZMET___KAYSERİSPOR_____
    _____1905_20:45_16_GS_ anlayan anladı... sonuna kadar CİMBOM
    aynen katıLıom
    yoksa bı suru adam warken adamLar geLıp bjk'den deLgado gıbı bı adamımı ıstıcekLer en fazLa werıLecek para 5 mıL $

ya arkadaşlar turksportal güncellemeyi indirdiyseniz dikkat edin delgado müthiş gelişiyo bence arkadaş yalan sölemiyo bendede büyük takımlar ilgileniyodu delgadoyla

ya tamam büyük takımlar ilgilenebilirde 60 milyon euro yada dolar her neyse bence imkansız salak lık olur real in yaptğı barça nın yaptığını her akıllı insan yapmaz ki deli insan bile yapmaz ama şaşırdım ya ben olsam eğer deco ve messi kabul ederse sözleşmeyi hemen alırım

bari özelliklerinide koy hem koysanda editörden yapılamzmı bnce biraz yalan war

arkadaş bence doğru söylüyor.Delgado oyunda çok gelişiyor.bende delgadoyu real madride 58 m.$ + % 35 sonraki satışından pay alarak sattım.Delgadonun o anki değeri 12.5 m.$ dı.ilk teklifleri 32 m.$ dı.ben 58 istemiştim nasıl olsa okadar vermezler diye.ama adamlar kabul ettiler.bende böyle fırsat kaçmaz diye sattım hemen.

Quote Originally Posted by futbolog37 View Post
    arkadaş bence doğru söylüyor.Delgado oyunda çok gelişiyor.bende delgadoyu real madride 58 m.$ + % 35 sonraki satışından pay alarak sattım.Delgadonun o anki değeri 12.5 m.$ dı.ilk teklifleri 32 m.$ dı.ben 58 istemiştim nasıl olsa okadar vermezler diye.ama adamlar kabul ettiler.bende böyle fırsat kaçmaz diye sattım hemen.
    evet arkadaşım dediklerine kesinlikle katılıyorum delgado çok gelişiyo ve büyük takımların gözdesi oluyo

Nesil
    2006
    Yer
    ÇARŞI

veiria=30 md
    shevchenko=56 md
    robben=25 md
    buffon=45 md
    ronaldinho=60 md
    ballack=33 md
    ibrahimoviç=36 md
    robinho=40 md
    lampard=45 md
    gerard=45 md
    bjkli delgado=60 md
    söylediklerine çocuklar bile güler bu forumdaki kimse bu kadar aptal değil
    bence sen bu konuyu mizah bölümüne açmalıydın
    Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

editorden bende yapsam tekliflerin gelmesi çok normal hadi profilini koy oyuncunun hadi...

ben kayserispor ile 2 kez uefa 1şampiyonlar ligi ve 3 kez de süper kupa aldım ve gökhan ünal 160-200 arasında kol atmışdı 3 sezonda ona rağmen en iyi teklif real madriden 22.5 milyon dolar bu fiyat bile çok yüksek aslında ama gökhan itabarı word class dı fm çıktığından oynarım en çok parayı fm 2006da galatasarayda kazandım ernesto farias diye bir oyuncuydu oda 33.2milyon dolara barcaya gitmişdi yani daha oyunun başında delgado gibi 2.sınıf bir futbolcuya çok para vermişler real madrid gibi bir takım ben fm 2012 yılındayım daha real madrid in 60 bırakın 40 milyon dolarlık bir tranffer yaptığını görmedim

__________________ONULDİNHO___HİZMET___KAYSERİSPOR ______________
    ___1905_20:45_16lig_1uefa_1super_14türkiye_şimidil ik bu adar_GS
    sonuna kadar CİMBOM
    örnek alda fener bari birşeyler öğrenirsin senin hayal dediğin ve hayalinde bile göremediğin GS müzesinde en baş yerde duruyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

beyler bi arkadas yazmıs alex le ilgili dedikleri gayet dogru we delgadonun o fiyatı gitmesi çok çok zor helede besiktastan!!!profil koysun görelim türkiye lignden 20mn ye giden adam bile cok iyi bi oyuncudur işin içinde hile yoksa ki bence war...

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

matias delgado harika adam ben adamı aldım iyi bir antrenman programı ile adamın teknik 20 top sürme 20 oluyo tam bi oorta saaha ama satmadım

Nesil
    2006
    Yer
    turksportal dan

vallahi bende geçenlerde bjk miz ile save açtım ama delgadoyu 10 mliyona dolara bile satamadım çünkü güsel toıp oynamıyordu sezon sonuda 5 e sattım kurtuldum yerine kerlonu aldım içim rahat etti bu delgadoyu kaç sezon sonra satıyosunuz bide onu sormak istedim
    yani nasıl bu kadar gelişiyoo özel bi komut veriyomusunuz

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

ama bence barce ya ver

Nesil
    2005
    Yer
    yurttan

2007 yılında o kadar yuksek bir parayı tanınmıslıgı az olan potansiyeli çok yuksek olmayan bir adama vermezler.

ben 58 £ chelsea ya kakalamıştım

abouuu o neymıs ole yahu bence ımkansız yanı ben FM 2005 yada 2006 tam hatırlamıorum tuncayı 35-40M $ arası satıodum ama tuncay super oynuodu gecen oyunlarda deLgado bence o kadar para yapmaz!

bence de pek inandırıcı değil ama çok iyi performans gösterebilir bir de şansına tutabilir adamlar teklif yaptığında öylesine uçuk rakam istersin tabii madrid,chelsea olunca veriyor öyle satabiliyorsun.bir de lahm,gerrard felan 150-200 e giderken onun 60 a gitmesi pek yadırganmamalı onlar kadar iyi değil ama performans ve şansa göre değişebilir

Editör kullanmış olabilir bana da hiç inandırıcı gelmedi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    he bide tema güzelmiş eger warsa linki yolliyabilirmisin

kesin add manager yapmış yada editör böle bişey olamaz

Mesaj Yetkileri