Galatasaray'ın uzun süre peşinden koştuğu ancak transferini gerçekleştiremediği Arjantinli Kily Gonzalez'in Ocak 2007'de Cimbom'a imza atacağı belirtildi. Geçtiğimiz günlerde Arjantin'e giden Galatasaraylı yöneticilerin, Arjantin'in Rosario takımında forma giyen Kily ile görüşerek, "Gelirim" sözü aldıkları öğrenildi.
Gonzalez aşkı
Yönetim, İnter'den ülkesine dönen yıldızı ocakta bitirecek Gökşen'in Arjantin'e Kily Gonzalez için gittiği iddia edildi.
Ara transfer için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Kily Gonzalez'in peşinde olduğu belirlendi. İki yıldır Cimbom'un gündeminde olan, geçen sezon transferi son anda yatan Arjantinli yıldızla, yönetim yeniden temasa geçti. Bayram tatilinde gizlice Arjantin'e giden yönetim kurulu üyesi Fatih Gökşen'in
Kily ile ön görüşme yaptığı ileri sürüldü. Aslan, ocak ayında İnamoto-Carrusca ikilisinden birisini göndererek, Kily'yi kadrosuna katmayı planlıyor.
Gerets'in gözdesi
Gonzalez, Gerets'in geldiğinden bu yana İnsua ile birlikte istediği iki isimden birisi. Yıldız, geçen sezon Avrupa macerasına nokta koyup İnter'den ilk kulübü Rosario Central'e döndü. Arjantin ekibi ile 2008'e kadar sözleşmesi olan Kily'nin G.Saray'ın teklifine sıcak baktığı kaydedildi. R. Zaragoza ve Valencia'da da forma giyen 32 yaşındaki Kily, milli takımda da 56 maçta 10 gol kaydetti.
kaynak fotomac![]()
Hemen baslayin simdi yalan haber demeye zaten hic dogru haber olmaz deme bir kere adlari cikmis her habere yalan![]()