1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: database-oyuncu sayisi

BHARISH Misafir

Default database-oyuncu sayisi

arkadaslar oyundaki oyuncu sayisi large database de bile cok kisitli gorunuyo.2006 da olan (ve digerlerinde)huge database secimine rastlamadim.oyuncu hatalari da cm zamanindan beri gordugum en hatal oyun olma ozelligine sahip. bi dunya cift pasaportlu oyuncu var(turk-alman).dusunceleriniz neler bu konuda.

2. Default

Adamlar FM 2007 yi yaparken TR ye hiç onem vermememişler nasıl olsa oynanmıyor diye! Hataların olması normal! İngiltere yada Avrupa birligi ülkelerinde neden aynı sorunlar yok hiç düsündüğn mü?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben de anlayamadım kennedy bakırcıoğlunun profiline bakayım dedim bulamadı

Valla deli oldum oyuncularımın hiçbiri yok bu ne ya database yi yüllerken tüm oyuncuları seç bölümü var oradan istediğin ligi seçiyorsun tüm oyuncuları yüklüyor ama tabi doğal olarak oyun accayiiip yavaşlıyor seçilen liglerde maç oynanmıyor oynansada biz göremiyoruz herhalde o şekilde olacak

Nesil
    2006
    Yer
    ÇARŞI

biz daha iyisi çıkacak diye beklerken çok daha kötüsünü karşımızda buluyoruz anlamak mümkün değil şu sigamesi
    Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır

kardeşler..orjinal cd satışının bu kadar az olduğu bi ülkede çıkan oyundan bundan daha fazlasını si games ten beklemek bence yanlış..bu bi yaptırım yöntemi gibi..bunu bence daha fazla tartışmanın anlamı yok...çünkü bi çözüm elde edemeyeceğiz...

BHARISH Misafir

her oyun acisinizda farkli oyuncular cikiyor.kiminde bakircioglu kiminde gabriel batan kiminde erkan saglik.bazen de database austria daki turklere agirlik veriyor.icine mi doguyo ne bu adamlar ise yarar actigi takimda diye.

Quote Originally Posted by bloodstar View Post
    kardeşler..orjinal cd satışının bu kadar az olduğu bi ülkede çıkan oyundan bundan daha fazlasını si games ten beklemek bence yanlış..bu bi yaptırım yöntemi gibi..bunu bence daha fazla tartışmanın anlamı yok...çünkü bi çözüm elde edemeyeceğiz...
    Hic zannetmiorm orjinal oyun satisiyla alakali oldugunu database diger ulkelerdede dusuk biz orjinal oyun alsak duzelcekmi sanki duzelcekse alalim ama yurt disinda gelir seviyesi yuksek olmasina ragmen oyun fiyatlarinin bizden daha dusuk olmasi koyuyo biraz bana acikcasi...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ/Çorlu

her zaman diyorum bu adamlar türkiye ligine önem versinler türkçeyi koysunlar oyuna sürsünler piyasaya bakalım satılcak mı ondan sonra yargıya varsınlar..

iddia ediyorum dediklerim olsun orjinal oyun satışında avrupada ilk 5 e gireriz...

ayrıca o hata korsan oyun olduğundan değil...kurulumda bir hata omuştur kaldırıp tekrar yüklemeyi dene...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://forum.turksportal.net/vb/show...=huge+database
    buradan sorununuzu çözebilirsiniz

Mesaj Yetkileri