1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: İşte gerçek boynuzlu adam!

S-B-Z Misafir

Default İşte gerçek boynuzlu adam!

www.dunyabulteni.net, haber7.com'da da yayınlanan "İşte gerçek boynuzlu adam!" haberine yapılan fotomontaj suçlamalarına belgeleriyle cevap verdi.

Dunyabulteni.net haber7.com'da da yayınlanan "İşte gerçek boynuzlu adam!" haberine bazı okuyucuların "fotomontaj" suçlamalarına belgeler/fotoğraflarla cevap verdi. Sitede yayınlanan haberde Dünya Bülteni'nin fotomontaj türü oyunlara asla ihtiyacı olmadığı belirtilerek şöyle denildi:

"Söz konusu haber, Yemen ulusal kanalında defalarca gösterilmiştir. Herhalde televizyon kanalında gösterilen canlı röportajda da fotomontaj yapıldığı iddia edilemez. Arap medyasını takip etmeyenlerin bunu bilmemesi gayet normaldir. Fakat ilginç olan, insanların bilmedikleri şeyi yok saymalarıdır. Bu vesileyle, Dünya Bülteni okuyucularına ve Dünya Bülteni'ni kaynak alan haber sitelerine şunu belirtmek isteriz: Bize güvenmeye devam edin…"

Açıklamaya rağmen fotomontoj suçlamalarının devam etmesi üzerine Dünya Bülteni, yemen ulusal kanalının yanısıra haberle ilgili diğer kaynakları ve fotoğraflara yer verdi. İşte o fotoğraflar ve kaynaklar:

Yemen El-Yevm gazetesi:

http://www.almotamar.net/news/32206.htm

Mısır Çalışma ve Göç Bakanlığı'nın resmi internet sitesi:

http://www.emigration.gov.eg/allnews...0&NewsId=56669

Resimdeki kişinin adı ve adresi:

Salih bin Talib Salih El-Cüneydi

Yemen Cumhuriyeti Şebve Vilayeti Abdan Vadisi'ndeki ÜmmSalb köyünde yaşıyor.

EDİTÖRÜN NOTU: İlk verdiğimiz haberde (linki aşağıda) Cüneydi hem sağda hem de solda boynuzunun çıktığını söylüyor.

2. Default

vaybeee neleri var yaa

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kıyamete mi yaklaşıyoruz ne????
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

valla ha....

S-B-Z Misafir

gerçekten görünce bende şaşırdım ve paylaşmak istedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

inanamadım one ya öle

Nesil
    2006

Yok artık daha neler İnsanoğlu mutasyona mı uğruyor artık?

bismillah,kiyamet yaklasiyo valla,artik sevap yapmaya baslayalim.(namaz,zekat,fakirlere yardim gibi)

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    bismillah,kiyamet yaklasiyo valla,artik sevap yapmaya baslayalim.(namaz,zekat,fakirlere yardim gibi)
    onlara başlamak için kıyametin yaklaşması gibi bir kural yok bildiğim kadarıyla
    herzaman yapmalısın

Quote Originally Posted by şampiyon View Post
    onlara başlamak için kıyametin yaklaşması gibi bir kural yok bildiğim kadarıyla
    herzaman yapmalısın
    valla vaktim yok ki benim,saka bi yana bu günlerde ciddi ciddi düsünüyorum namaz kilmayi.artik namaz kilmaya baslayabilirim

S-B-Z Misafir

valla vaktim yok ki benim,saka bi yana bu günlerde ciddi ciddi düsünüyorum namaz kilmayi.artik namaz kilmaya baslayabilirim
    ben kılıyorum,heryönden insana katkısı olan bir ibadet,aynı zamanda dinin direği.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

namaza başlaman çok iyi olur insana manevi yönden çok şey katıyor
    çinli bir adam vardı dünyanın en kıllı insanı adamın damağında bile kıl vardı bir de boynuzlu insan varmış çok ilginç...

Quote Originally Posted by dentaconstantin View Post
    namaza başlaman çok iyi olur insana manevi yönden çok şey katıyor
    çinli bir adam vardı dünyanın en kıllı insanı adamın damağında bile kıl vardı bir de boynuzlu insan varmış çok ilginç...
    ne damaginda bile kil mi var,böö arkadasla izin verirseniz ben suraya kuscam

S-B-Z Misafir

ne damaginda bile kil mi var,böö arkadasla izin verirseniz ben suraya kuscam
    beaaağh sen şu tarafa oraya ben kusuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    - ßaSHq£nT -

allah allah inanması güç amma.......

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

aneeeeeeeeey o nelan çok ilginç bişiymiş ya
    So what?