1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: scout sorunu

1. Question scout sorunu

ben 6 tane scout aldim takimima ama nedense istedigim yerlere yolliyamiyorum seceneklerde yok mesela leonardo yu aldim scout olarak brezilya en ii bildigi yer nation a giriyorum ama brezilya listede yok yada eusebio yu aliyorum afrika en ii bildigi yer ama ben onu afrikaya yollayamiyorum regionda bile afrika secenegi cikmiyor ben mi bir seyi yanlis yapiyorum yoksa bu genel bir sorun mu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ/Çorlu

bu sorun neden kaynaklanır bende merak ettim inşallah cevabı bilenler vardır...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

board bi kısıtlama yapmış olabilir belki board rooma gir de bir bak

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

arkadaşım dostum hani oyun başlangıcında small medium large diye bi yer var ya sen onu large yapmamışsan ondan kaynaklanabilir brezilyanın gözükmemesi

onun board ıle alakası var mesela sezon basında yonetımın senden beklentılerı gelıyor ya orada dıyor sadece bu kıta ıcerısınde scoutıng yapabılırsın dıger kıtalara cıkamazsın dıye o yuzden senın scoutlar sadece avrupada ıs yapabılıyor

6. Default

cok kotu yaw o zaman baya bı ugrasıcaz anlasılan oyunu cozecegım dıye bu sefer baya kapsamlı olmus demekki oyun bakalım nelerle karsılasacagız daha

Mesaj Yetkileri