1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Eller Brezilya'da altın 11'de!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Eller Brezilya'da altın 11'de!

Eller Brezilya'da altın 11'de!
    Trabzonspor'un geçen sezon transfer ettiği ancak beğenilmeyerek Brezilya'nın Internacional kulübüne kiralanan Fabiano Eller, Brezilya'da yılın altın 11'ine seçildi.

Atay Aktuğ'un başkanlığı döneminde Brezilya'dan transfer edilen ancak dönemin teknik direktörü Vahid Halilhodziç tarafından beğenilmeyerek Brezilya'nın Internacional kulübüne kiralık olarak verilen savunma oyuncusu kulünde büyük işlere imza atıyor. 31 Aralık'a kadar Internacional kulübüne kiralanan oyuncunun bir başka takıma verilmemesi durumunda Trabzonspor'a geri dönmesi bekleniyor.

Sezon başı transfer mevsiminde Brezilya'da transfer çalışmalarında bulunan ve Fabiano Eller'i yakından izleyen Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Faruk Kanca, Eller'in yılın altın 11'ine seçilmesinin beklenen bir şey olduğunu belirterek, "Biz Brezilya'da bulunduğumuz süre boyunca Eller'in güzel maçlarını izledik. İyi bir performans sergiliyordu. Brezilya'da maçlar bitti. Kendisi de bize sözleşmesinin sona erdiği zaman Trabzonspor'a döneceğini söyledi. Buraya geldikden sonra ne yapacağımıza karar vereceğiz" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

evet biliyorum bu eller gercekte kiradami trabzonda

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

way be ellere bak

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

abi türkiyede futbol düzeyi çok yüksek adamın alışmasını mı bekliyecez!!!!!!
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Gerçi ben eller'i trabzondayken beğeniyordum ama yinede bi tekrar gelip görmemiz lazım.Çünkü Lugano'yla Edu'yu da gördük onlarda altın on bire girmişlerdi yanılmıyosam şimdi bazıları onları da beğenmiyo...

Türkiye Ligi ona uymadı.Kiralık şu an bu devre arası muhtemelen problem olacak.

Mesaj Yetkileri