Jesus_fb kafeye atmıştı ama buna maç görüntüsünü de eklemişler daha bir deli olmuş![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz
http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=3877
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Komedi yaw..![]()
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
harika abi gerçekten bir gsli oalrak süper ya![]()
super yaw![]()
Egemen'de bana atmıştı bunu, çok hoşuma gitti.![]()
gerçekten çok ii düşünülmüş. adam bi anda tüm sorunları ortadan kaldırdı yaw![]()
güzel bir vaat![]()
Heh kardeşim şöyle yaaDozunu kaçırmadan böyle tadında bırakılan mizahi şeyler bir gs li olarak beni de güldürüyor
![]()
güzel bişey olmuş..
benzeri olarakta fbnin Türkiye Kupası macerası adına düşülüpte yapılmış o da gayet güzel![]()
harika...
puhahaha gerçekmi bu fotomontajmı![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Harika olmuş...
evet gerçekten güzel, şevkinizi de kırmak istemiyorum ama bunun fenerbahçe ile ilgili olanını biz taa c.brugge maçında yapmıştık. merak edenlere gönderebilirim yada istiyorsanız resimi ekleyebilirm. hatta bu fenerlilerin yaptığını görünce bizim forumda(reklamını yapmak istemiyorum) bir konu açılıp tartışılmıştı. (bu kadar da taklit olmaz diye)
neyse sonuçta güzel bi espri![]()
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
valla yapıp yapmamak arasında bir müddet kaldım aslında ama bilmiyom dayanamadım![]()
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
bu adam Türkiye tarihinde görülmemiş bir farkla yeni başbakanımızdır arkadaslar.. Vatana millete şimdiden gecmiş olsun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bunun bi benzerinide ben ziya dogana yollicam 10 tane ön libero ile oynanacak diye![]()
Yakında bu da yazarsa hiç şaşırmam![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
aslı daha komik yaw öss kalkacak akaryakıt 1 lira olacak falan filan![]()
bende cimbomluyum ama cimbom kadıköyde bişe aldı doğruuuuuu................
anket çok önemli lütfen bakın ve cvp yazın sonucunda açıklama yapacağım
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=27986
mazotun 1 fındığın 8 ytl olmasından daha inandırıcı en azından![]()
ben bu adama atıcam oyumu![]()
eğer badem boyutları büyüyecek diye bi vaatte bulunursa ben de vercem bu adama oy=)
harikaymış yaa ancak cem uzan gibi bi sahtekardan beklenir böle vaat ehühe![]()