1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: FM 07 online problemi

Hybrid View

Default FM 07 online problemi

biz arkadaşla daha önce online oynaalım die karalaştırmıştık daha sonra ben bu forum da hamachi ile online olduunu gördüm ve ardş la denedik ama olmadı.sadece ip adreslerimizi yazdık hamachii kullanmadan yine olmadı.bazı arkadaşlarda konu açmıştı fm 07 online olmuo die nasıl oluo yeni bir olay bulundu mu yardımlarınız için şididen tşk ederim

hamachi ile oluyo.hamachiye gir altta ağ yarat falan var kim kurmak istiyosa ağ yaratıyo aynı yerden diğer kişi bir ağa katıla basıyo sonra ip adreslerini falan yazıyosunuz heralde oyuna giriyosunuz new gameden biriniz oyunu kuruyo ayarlardan networke girip sunucu olarak çalış diyo diğeri de main menudeki networke giriyo şifreleri yazıp oynuyosunuz.Ben böle biliyorum

3 arkadas oynuyoruz 2, sezon bitmek uzere.Hamachiden kurun sonra oyuna girip network den yeni oyun baslatin. oyun basladiktan sonra diger oyuncuda network e girip senin kurdugun oyunu secip yeni manager yaratsin . continu diip devam edin.umarim olur kolay gelsin

bende sorun yaşıyorum.kuruyoruz oynuyoruz.ama sonra girdiğimde şifre istiyor.ama biz şifre koymuyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Konuyu teknik sorunlar kısmına taşıyorum. Bir daha açarken dikkat edin...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri