Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Etimesgut Şekerspor'un Transfer Bütçesi ?!

Default Etimesgut Şekerspor'un Transfer Bütçesi ?!

Arkadaşlar dün canım sıkıldı ve alt liglerden bir takım alsam mı diye düşündüm .. Kartal'da oturduğum ve oyunculardan bazılarını da tanıdığım için kartalspor u seçtim.. ama o da nee! B Kategorisinde bulunan bir takım transferde tozu dumana katmış Mehmet Yozgatlı , Can Arat , Fevzi Elmas gibi isimleri kadrosuna katmakta.. Tahmin edeceğiniz üzere bu takım E.Şekerspor..

Hemen dedim ben bu oyunu kapatıp Şekersporu alayım.. Geçtim Şekerin başına ve tam 7,4 mn euro transfer bütçesi verdiler.. Ek istedim ve para bir anda 21 mn euro ya çıktı!!!

ne kadar ilginç değil mi?? Şekerspor Beşiktaş ve Trabzon dan çok Transfer bütçesi veriyor.. Hayretler içinde kaldım ve buraya yazayım dedim..

gerçekten ilginç. özellikle ek transfer talebinden sonra 21m yapmaları şaşırtıcı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Baya Vermiş Yahu O Kadar Zengin mi ki o takım

gerçekten çok ilginç besiktas galatasaray ve trabzonu geçmiş helal olsun..Yada o açıdan bakmayalım nedn simdi fenerin 164milyon dolar bütçesi var ilginç olan burada 1. lig takımlarının gelirlerinin çok az olması diğer liglere göre normaldir bu durum.Bide bu açıdan bakın...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

enteresan bi olay bukadar ek transfer butçesi

o kadar olmaması lazım.Güncelleştirme yaması mı yükledin?Güncelleme yamasında e.şekerin finans durumu düzeltiliyodu belki ondan olmuş olabilir

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

waLLa acaip iiimiş butce
    bıde basarı kazandıkca noLur

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

adı üstünde şekerspor şeker satıp bulmulardır 21 m ek bütçe

Çok ilginç

ben etimesgutu aldım ve şuan birinci ligdeyim ilk yılımda şampiyon oldum ama verdiği para dediğin gibi değildi 250 k ydı ya hile yaptın buna ihtimal vermiyorum yada güncelleştirince öyle oldu

ee abi adamlar sergeni falan alinca onlarda sasirip o kadar fazla butce vermislerdir

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda arama,forumun merkezindeyim:D..

Way bee 7 den 21 e haa.

Güncelleştirme derken TSI güncellemesi var sadece... siz de bunu soruyorsanız evet...

hatta bu takım aklımı öyle çeldi ki bu parayla villarreal ve cska yı düşünürken bunları saececeğim..

ilk sezon değil ama devre arası transferi patlatırım..

ii valla ne güsel...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Zaten gercektede transefere baya bi para harcadilar ama hepsi fos cikti..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

valla iyi para veriyorlarmış ileride seçebilirim bilgilendirdiğn için sağol kardeş
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

sanki biraz saçma olmuş bjk ts gibi takımlar bile bu kadar bütçeyi zor çıkarıyorken nası olurda şeker bu parayı werir. tamam adamlarda para war ama bu kadarda deil yani.

Nesil
    2007
    Yer
    Old Trafford

ohaaaa o ne para öyle
    Art arda kaç zemheri.Kuş uyur kurt uyur zindan uyurdu.Bir ben uyumadım kaç leylim bahar.Haretinden prangalar eskittim.Şaçlarına kan gülleri takayım..Bir o yana,bir bu yana...

omer-faruk-14 Misafir

ilginç ama gerçek sergen,ahmet dursun gibi oyuncuları aldığına göre

Nesil
    2006
    Yer
    -

hangi futbolculari almayi planliyorsun ya da hangilerini aldin

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

KC Grup la anlaştığı için fazla bütçesi olabilir ama Beşiktaş ve Trabzonspor'dan fazla bütçe verilmesi ne kadar doğru bilinmez...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Old Trafford

bence de saçma olmuş beyler.zaten kaç futbolcu gelir ki 2.lige 1.ligten
    Art arda kaç zemheri.Kuş uyur kurt uyur zindan uyurdu.Bir ben uyumadım kaç leylim bahar.Haretinden prangalar eskittim.Şaçlarına kan gülleri takayım..Bir o yana,bir bu yana...

23. Default

10 sefer denedim ole bi butce bana gelmedi. 200k ile basliyo ek butce isteyince de Ultimaton veriyo.Israrinda da kovuyolar.Sana YAlan demiyorum sakin ole dusunme arkadasim.Sadece bende neden olmadi yaaaa

Nesil
    2007
    Yer
    Old Trafford

Quote Originally Posted by baskan106 View Post
    10 sefer denedim ole bi butce bana gelmedi. 200k ile basliyo ek butce isteyince de Ultimaton veriyo.Israrinda da kovuyolar.Sana YAlan demiyorum sakin ole dusunme arkadasim.Sadece bende neden olmadi yaaaa
    belki sürümler farklıdır kardeş

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Arkadaşlar 7.0.1 yamasında böyle bir durum söz konusu değil tsi yamasını denemedim. Bu arada KC grup olduğu için bu takım bu parayı çıkartabilir rahatlıkla yani süper ligde olsalar 15 milyon dolarlık transfer çok rahat bir şekilde gerçekleştirebilirler ben de yaptığım update te düzenledim şekersporun bütçesini

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Bostancı

gs de bile vermiyorlar okadar neymiş bizim şkeriler .

bende gs den ıstedım galıba 4 milyon dolardı 17 milyon oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Adamların arkasında KC Group var bırakında olsun o kadar...

tabi olur kc grup arkada...

İki oyunda denedim .. bazen GS de 16 mn euro veritor sene başı.. db hatası falan oluyor..

ama Şekerspor'da 3 oyunda denedim hep aynı 7,4 istiyom 21 mn euro

7,0,1 built on ve Turksportal Güncellemesi var...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri