1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Penaltı sorunu?

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

Default Penaltı sorunu?

ya arkadaslar ankarasporla oynuyom 7 tane penalti kazandim ama 1 tanesi attmi sadece bu neyden gelebilir ya cozümü nedir

Nesil
    2005
    Yer
    DEPLASMAN OTOBÜSÜ!!!

walla o sorun bende de var seninki kadar şiddetli olmasa da penaltısı yüksek olan alex bile birsürü kaçırdı nolacak ben de bilmiorum.

walla ben su ana kadar 20 penalti kullandiysam 18-19 u girdi

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

wala bende gsyi yönetiyorum.. penaltısı en iyi olan oyunculardan biri ergün.. 7. haftadayım 3 tane penaltı kullandım üçüde gol.. şu ana kadar bi sorun çıkmadı. penaltı gücü en iyi olan oyuncunuza attırın. ayrıca antremanlarınıza da penaltıyı mutlaka koyun ki oyuncularınız arada sırada penaltı çalışsın yoksa özelliklerini yitirirler...

Nesil
    2005
    Yer
    DEPLASMAN OTOBÜSÜ!!!

antrenmanlarda penaltı yok ki ama şut çalışmasını yükseltirsek olabilir ama yine de alex'in pen.'sı çok yüksek.

ya ben 13 penaltının onüçünüde attım sizde nie öle yaptı acaba

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FM_manyağı(01)
    antrenmanlarda penaltı yok ki ama şut çalışmasını yükseltirsek olabilir ama yine de alex'in pen.'sı çok yüksek.
    zaten ondan bahsediyodum. çünkü normalde şut çalışmasına o da girer. mesela gerçek hayatta bildiğim kadarıyla şut çalışmalarında :
    - serbest atışlar, penaltılar, uzaktan şutlar, teke tek vs. falan bunların hepsinin girmesi lazım!

Nesil
    2005
    Yer
    FM'nin icinden disari cikamadikki daha!

hayir Set Pieces i sececeksiniz. frikik, penalti filan ozelliklerini yukseltir.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

bende glatasaraydayım ergünle 5'te 5 yaptım penaltı sorunum yok tıkır tıkır atıyolar.

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

İki ayağını ve sol ayağını kullananları genelde penaltılarda kullanmayın, FM'nin bir gerçekci yönü de burada. Gerçek hayatta olduğu gibi sağ ayalı futbolcular dah iyi penaltı kullanıyor oyunda.

Nesil
    2006
    Yer
    ÇARŞI

İki ayağını ve sol ayağını kullananları genelde penaltılarda kullanmayın, FM'nin bir gerçekci yönü de burada. Gerçek hayatta olduğu gibi sağ ayalı futbolcular dah iyi penaltı kullanıyor oyunda
    GERÇEKTENDE ÖYLE ÖZELLİKLE SOL AYAKLILARA KULLANDIRMAYIN RESMEN FELAKET YAA BİDE KALECİLERİNİZE KULLANDIRIN BEN CASİLLASLA ÇOK ATTIRDIM

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abİ Penalti Attirirken Penalty Rantİnk E Bak Oyuncu ÖzellİĞİ Yanİ Hangİsİnİn YÜksekse Ona Attir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/kartal/yakacık

ama yinede olan oluyor ve kaçırabilior

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

ya arkadaşlar bu konu hep açılıyor neden hep aynı konuyu açıp duruyorsunuz? forumda biraz araştırma yapsanız neden penaltı atamadığınızı anlayacaktınız ama işi basite indirgediğinizden dolayı kolay olanını seçtiniz ve görüntü kirliliğine neden oldunuz

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol
    wala bende gsyi yönetiyorum.. penaltısı en iyi olan oyunculardan biri ergün.. 7. haftadayım 3 tane penaltı kullandım üçüde gol.. şu ana kadar bi sorun çıkmadı. penaltı gücü en iyi olan oyuncunuza attırın. ayrıca antremanlarınıza da penaltıyı mutlaka koyun ki oyuncularınız arada sırada penaltı çalışsın yoksa özelliklerini yitirirler...
    Evet ergün süper penaltıcı tıpkı gerçekte olduğu gibi...Amaaa bir maç var ki 3 penaltıyı da kalecinin üstüne vurdu...O maçı kaybettim sayesinde...İnatmı yaptı ben buna ortadan atacağım diye anlamadım yanee

ben beşiktaşa korav avcı yada ibrahim akına attırıyom. Genelde atıyorlar.
    Bazen oyuncuların terliğine mi denk geliyor nedir. Ricardinho bile atamıyor.

penaltıyı penaltısı 17-18 olan oyuncuya attırıcan tabi daha yuksegide olur en az 17 olcak garanti atsın istiyosanız

Mesaj Yetkileri