1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: online fm 2007

Default online fm 2007

arkadaşlar bana bi yardimi olursanız sevinirim.online fm 2007 oynayamıyoreum.2006 daki gibi yapıyorum olmuyoo.sunucuya bağlanamadı diyoo nasıl online kurabilirim.yardımlarınızı bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hamachi yi yükLe arkadaşım öyLE bir dene

hamachiyi zaten deniyorum sitede anlatıldığı gibi yapıyoruz ama sunucuya bağlanamadı diyor

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

sunucu gorunuyor ve buna ragmen baglanamiyorsa muhtemelen Windows guvenlik duvari buna musade etmiyordur guvenlik duvarini kapatip oyle baglanmayi dene yine baglanmazsa ping 'in dusuktur.

5. Default

arkadaşar online fm07 oynmak için ne yapabilirim

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

kardeş online oynayacağın arkadaşınızla hamachi ip'nizi yenileyin bence sorun ortadan kalkacak bi deneyin olup olmadığını ya buraya yada msj olarak at...

deniyoruz kaç defa farklı ağ açtık yinede sunucuya bağlanamadı hatasını weriyo..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Versiyonlarınız aynımı aynı degılse ondan kaynaklanır

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by sercan_cavdar View Post
    arkadaşlar bana bi yardimi olursanız sevinirim.online fm 2007 oynayamıyoreum.2006 daki gibi yapıyorum olmuyoo.sunucuya bağlanamadı diyoo nasıl online kurabilirim.yardımlarınızı bekliyorum.
    Selam kardeş.Ban sana bildiklerimi anlatayım.Yardımı dokunabilir belki.Hamachiye yazdığın sunucu adı ve parolayı Ayarlardan "Ağ" a da aynı şekilde yazmanız gerekiyor.Daha sonrada sunucu olarak çalıştır diyeceksiniz.Oyunu kuracak kişi Ağ bağlantısına girecek.O bölümde sol üst kısımdaki Yeni Oyun'u tıklayarak normal bir şekilde oyunu kuracak.Oyun kurulduktan sonra ise diğer oyuncu Ağ Bağlantısı'a girdiğinde zaten oyunu görecek.Yani o hamachi ağında bir oyun kurulduğu gözükecek.O sekmeye tıklayarak oyuna girebilecek.Sonrasıda normal bildiğimiz online oyun... Umarım yardımcı olabilmişimdir.(Gerçi birz zaman geçmiş ama olsun)
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Mesaj Yetkileri