ya arkadaşlar ,oyunun datasından yada başka bi yerden yazı tipi değişirmi,aynı yazı tipiyle cok sıkıcı bi hal almaya basladı oyun bende ,bilen varsa lutfen sölesin yazı tipimi trucabet yapcam![]()
ya arkadaşlar ,oyunun datasından yada başka bi yerden yazı tipi değişirmi,aynı yazı tipiyle cok sıkıcı bi hal almaya basladı oyun bende ,bilen varsa lutfen sölesin yazı tipimi trucabet yapcam![]()
yazı tipini değiştirebilirsinnn C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\fonts a gir. oradan ;verabd.t2kyi başka font la değiştir, (tabi yeni koyduğun font un adı da verabd.t2k. olmak zorunda
http://img19.imageshack.us/my.php?image=ffonttfs4.jpg
kardes dedigin komutları yaptım ve dosyayı buldum.ama sonra nasıl yazı tipimi koycam oraya.biraz daha detaylı anlatırsan sevinirim .şimdiden tesekurler
dur ben resimlerle anlatayım
iyi olur ya şimdi denedimde yanlıs yaptım.oyunu açmadı hata verdi bende silip yeniden kurdum ,sana zahmet bi resimli gösterde içine etmeyim bu oyunun
![]()
valla cok sagol be kardes. okadar ugrastın benim için .ellerine saglık .ama daha denemedim simdi deneyim bakıyım oldumuyinede sagol.(ayrıca evet o hata cıkmıstı bende bende bozuldu sanıp silip yeniden kurmustum
)
tesekkure deymez\insallah olur
oldu be kardes bu kez 2 defa tesekurama kızma okadar ugrastırdım belki seni ama.ben bu yazıyı beyenmedim eskisini yuklucem geri
ama yinede sagol.ögrenmiş oldum yani
abi lafı bile olmaz istersen bende güzel fontlar war atayım istiyosan MSN den
gerek yok kardesim,hersey için sagol ,orjinal font en iyisiymiş ben okadar denedim fontları ama orjinali daha iyi oluyo .
sen bilirsin.....)