1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Kariyerim - Franco Manningieri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Default Kariyerim - Franco Manningieri

Franco Manningieri, genç, tecrübesiz, İtalyan bir menajerdi. Henüz 41 yaşındaydı. Fakat önceden uluslararası bir oyuncu olduğu için, herkesçe tanınıyordu. Fenerbahçe patronu Zico, sağlık sorunları sebebiyle takımından ayrılınca, Aziz Yıldırım biraz tepki görse de takımın başına Manningieri'yi getirdi. Manningieri, gençti, zekidi. İlk önce 4-2-3-1 taktiğiyle başladı sezona. Çok da başarılı oldu. Namağlup birinci yarıyı kapattı. Ligde de açık ara birinciydi. Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanmış, Man Utd, Hamburg ve Roma'nın grubundan 3. olarak UEFA'ya katılmaya hak kazanmıştı. UEFA'da ilk rakibi West Ham'dı. İlk maçta 4-3 yenilmesine karşın evinde 1-0 yenerek deplasman avantajı ile tur atladı. Sonraki rakip Frankfurt'tu. Deplasmanda 2-0 öndeyken 2 gol yedi ve 2-2 maç bitti. Evinde ise Frankfurt'u mağlup ederek çeyrek finale çıktı. Ne yazık ki çeyrek finalde karşısına Celtic çıkmıştı. İİlk maçta 0-0 berabere kalmasına karşın ikinci maçta 0-1 yenildi ve elendi. Bu üzücü bir olaydı. Fakat bir yandan Fenerbahçe,finalde Beşiktaş'ı yenerek Türkiye Kupası'nı almıştı.İkinci yarıda 7 beraberlik almasına karşın fark kapanmadı. Sondan 2 maçta, Manisa'ya çok şanssız bir şekilde yenilip namağlup şampiyon olma şansını kaçırdı. Galatasaray maçı, son maç...

Devam edecek...

Nasıl olmuş?

screenshot da bekleriz

Nesil
    2006
    Yer
    -

celtic güçlü değil bence

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Abi bitti kariyer ya. Gs'yi yendim, Newcastle'a gittim. Newcastle'dan ayrıldım, At. Madrid'e gittim. Transfer parası istedim vermediler, ültimatom çektim. Kovuldum. Ama ben haklıydım. Çok az para vermişlerdi. Villareal'e gittim, sıkıldım, emekli oldum.

Nesil
    2006

eet ss bekleriz

kardeş menejeirn geçmişi ile ilgili 2-3 ss koysan daha kısa sürerdi:d

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Yazık olmuş.Sana FM siz günlerinde başarılar...

Mesaj Yetkileri