hızlı cevap verme bölümünde tüm ifadelere basıyorum karşıma
Hacking attempt1 yazısı çıkıyor.
bilgilerinize............
hızlı cevap verme bölümünde tüm ifadelere basıyorum karşıma
Hacking attempt1 yazısı çıkıyor.
bilgilerinize............
bnde cıkmmıo
-
Ben de öyle yazıyor şu an...Originally Posted by Andriy
bozulmuştursaolun bir ara daha olmuştu o olay. kontrol ederiz zaten yeni forumu toparlıyoruz şu anda tasarım olayını oturtalım açacağız çok az kaldı
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
önemli deil her zaman
sonuçta bizde bu forumda bi şeyler paylaşıyor,yardım alıyoruz
o kadar olsun![]()
abi yeni foruma tekrar uye olmamız gerekecekmi
Ya yeri bura değil, sanırım bir yerde de bahsedilmişti ama mazur görürseniz burda bişey sormak istiyorum o da şudur ki, yeni forumun uzantısı ne olucak?... (ben niye bu cümleyi böyle kurdum ya...)
uzantı nasıl yani net com org gibimi
yok o değil, yani php'mi asp'mi falan?..
Php olmayacak sanirim volkan abi ile msn de son konustugumda php istemiyordu....Originally Posted by emirduman
ok abi bi de mnde gnl bi prblemmi var
vbulletin fena olmazdı...Originally Posted by totti_20
bence de o forumlar baya bir güzel ve işlevli oluyorlarOriginally Posted by emirduman
![]()
zaten öle olduda bnm anamadıım şu mesajın içine smiller atamıom yani yok altta var fakat onlar mesajın başına gelio biz şindi ezberlicezmi ifadelerdi yok gülme iki nokta parantez vs vs. o sorun nolcak?????Originally Posted by Sergio
Arkadaslar cok ilginc bir durumla karsi karsiyayaim yardim edin.Hc bir yerde konu acamiyorum ve bazen yazi fontlarim istek disi olarak büyük cikiyor![]()
aga virüs falanmı girdi dicem öle olsa bile bunla ne alakası var?Originally Posted by totti_20
Yöneticiler bi baksın bence ö.m falan at
ben kodlarını giriyorum
eski forumla alakalı bir sorun o yüzden kitliyorum
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht