1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Windows Vista Home FM 2007 Sorunu

Default Windows Vista Home FM 2007 Sorunu

Arkadaşlar fm 2007 yi windows vistada kurdum, ancak oyunu açınca grafikler görünmediği gibi oyun hata verip kapanıyor, böyle bir sorunla karşılaşan oldumu, çözümü nedir bilen arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim. TEŞEKKÜRLER.

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

cok enteresan bndede vista nın arayuzu war ama işletim sistemim xp home bnce de en iisi bu cunku daa yeni cıkmıs bi sistemde problemler olabilir

Nesil
    2005
    Yer
    34

bence vistayı erken yüklemişin keşke bir sonraki fm yi bekleseydin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

valla vistayı yükleyip hiç format atamam ama hine de konuyu dağıtmayalım arkadaşlar bu konuyu başka bir bölümde tartışılır da.... bu forumdaki çoğu kişi de vista yüklü olmadığı için istediğin cevabı alabileceğini sanmıyorum ...

evet erken yüklemişsin vistayı fm 2008 de olmaz bu sorun diye düşünüyorum

HP dizüstü almıştım ücretsiz geçiş hakkı vardı diye terfi ettirdik ama yanlış mı yaptık anlayamadım, tek göz ağrım fm 2007 başka bir şey hayatta sarmıyor zaten, inşallah çözümü çabuk olur. Teşekkürler arkadaşlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

bence o hakkını daha sonraya erteleseydin keşke. çünkü bir tek vista sende var ...

Nesil
    2006

Sorun fm 2007 de olmayabilir vista çoğu oyunda problem çıkartıyomuş sanırım bunu bir yamayla halledirler heralde...Ama arkadaşların dediği gibi daha erken vistayı yüklemek için xp bile sp2den sonra anca kendine geldi hala daha yamalarla uğraşıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

vista da sorun oLuyorsa hiç yükLemeyeyim bende bari bende vistaya geçmeyi düşünüyordum
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

FM 2007 Windows Vista'yı desteklemiyor ki...

arkadaşım uyumluluk ayarı yapsaydın bence tabii eğer XP deki gibi varsa.Eğer varsa XP ile uyumlu yap belki düzelir

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

2hafta ya kadar microsoft tarafından bir yama yayınlancak biraz sabredin!Ondan sonra oyun problemi hallolcak merak etmeyin.Ayrıca fm 2007vista destekliyor diye biliyorum.

arkadaşlar vista yı şu anda yüklemeyin daha çok erken her türlü problemle karşılaşabilirsiniz henüz daha balon durumunda vista
    O N U R A L P

wala bende wista var yükledim tıkır tıkır calısıyo

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Arkadasim ikinci isletim sisetmi olarak XP kurabilirsin ve FM'yi orada kullanabilirsin...

Saygilar...

Evet keşke biraz bekleseydin...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

güvenlik açısından çok sorunu var vistanın,henüz hazır değil bence hata etmişsin

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

zaten bişeyi iLk çıktığı gibi aLmamak gerek .. bir cok sorunu buLunabiLiyor mart sonunda vistaya geçişi yapıLmasını uygun görüyorLar o zamana kadar bütün sorunLar ve güvenLik açıkLarı gideriLmiş bütün programLarı destekLeyen bir haLa sokucakLarmış.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003

FM, Windows Vista isletim sistemi goz onunde bulundurularak hazirlanmis bir oyun degil (SI Games'in aciklamasi) Bu nedenle hata verebilir, oynayamayabilirsiniz. Eger sizin icin FM oynama cok onemli ise simdilik Windows Vista'dan uzak durmak akillica bir secim olur.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    FM, Windows Vista isletim sistemi goz onunde bulundurularak hazirlanmis bir oyun degil (SI Games'in aciklamasi) Bu nedenle hata verebilir, oynayamayabilirsiniz. Eger sizin icin FM oynama cok onemli ise simdilik Windows Vista'dan uzak durmak akillica bir secim olur.
    Peki bunun için bir yama çıkarılacak mı? Ona göre vista'ya geçeceğim.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Peki bunun için bir yama çıkarılacak mı? Ona göre vista'ya geçeceğim.
    2008'e kadar ben baska bir yama cikacagini sanmiyorum. Bir iki hafta icinde 2008 icin calismalar baslayacaktir.

aynı sorunu 1-2 hafta önce yaşamıştım.. sanırım bu konuda bi güncelleme yapılacakmış bekliyoruz.. sorun oyunun kurulu olduğu ve yamaların yüklü olduğu klasörlerde. vista'da kullanıcı için "C:\Document And Settings" diye bişey yok, her kullanıcı için ayrı ayrı "C:\.......\Documents" klasörü var ayrıca "Belgelerim" klasöründeki Sports Interactive'in yeri değişik. Aplication de aynı şekilde. yani kurulumdan sonra oyun açılırken problem çıkıyo.. Vista ya güvenip Xp üstüne yükledim, kayıtlı oyunumda gitti, bence bir süre Windows Vista'yı yüklemeyin..

valla ben vista kullaniorm fm2007 hic bi sorun cikarmadi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

aynen bende öle vista ultimate kullanıyorum bi sorunla karsılasmadım

Mesaj Yetkileri