1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Oyunda eski ofsayt kuralı mı geçerli??

Question Oyunda eski ofsayt kuralı mı geçerli??

arkadaşlar bu oyunda yeni ofsayt kuralı geçerli diil herhalde ne zamandır dikkat ediyorum bu ofsayt pozisyonlarına hep yanlış kararlar veriolar.mesela bi pozisyonu soliyim.

carrusca soldan ortasını yaptı o zamanda necati ofsayttaydı top ona doru giderken önünden geçti yani topa degmedi rakip defansın arkasında da sultan cem çıktı o aldı topu ama hakem necati ateş ofsayt die düdük çaldı.
    Nasıl iştir anlamadım her zaman bole sizde oynarken bole pozisyonlara dikkat edin oylemi acaba??

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

öyle öyle hatta bak şimdi bir de şu pozisyona bak şimdi:

waki-yeni farketmez yya ben ofsaytın ne olduğunu bilmiyorum yada...

hayır belki de benim burda bir golüm engellendi hadi onu bırak, böyle hakem olunca ve sende bunu itiraz edemeyince ne olur bu iş? sigames e e-mail atmak istiyorum fakat ingilzicem yabancı ve resmi biryere e-mail atacak kadar gelişmiş deil. yardımcı olabilecek olan var mı?

iişte en güzel örnegi arkadaşım vermiş.bole hatalar olması üzücü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet kardeş benim içn her ma çkritik avrupa kupalarına kalabilmem içn her amçımı kayıpsız ataltmam lazım(en azından kendi sahamda) ve 90+2 de gol yiyorum. orada ofsayt verilmeseydi belki gol atacaktım nerden bileyim? ofsayt vermese de gol olmasa ben burda hiçbirşey diyemem yani. Medya sormadan hakeme eleştiri yapamıyosun. Medya da sormuyo ki her zaman.

Çok haklıııısıınnnn

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

eet bncede haklısın
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

7. Default

yaw millet oyunu oynayamiyo siz ne diyosunuz ))))))

Bİz Ama Oynuyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Eski oyunda bu tarz hatalar görülmüyordu, ancak biliyoruz ki gerçek hayatta hakemler de hata yapıyor. Sen de hata yapıldığını düşünüyorsan maçtan sonra isyan edebiliyorsun. Bu oyunun gerçekliğinden dolayıdır. Bir bug (hata) değildir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

bunun hata olması çok saçma bu oyunun gerçekçiliğini gösterir eger hakemler bütün kararları dogru verirse nerde gerçekçilik hem hep senin aleyhinde olmaz lehine olunca hayır itiraz etmezsin belkide çok gol attın oyle karşı takım hiç mi itiraz etmiyo

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

bu oyunda gerçekçiiliği arttırmak üzere kurulmuş bi düzen hakemler hata yapıo yani, ben uefa finalii kaçırdım ofsayttan gol yediğim için futbol işte..

arkadaşlar bu tarz şeyler olur zaten bu da oyunu güzelleştiriyo ben alıştım bunlara sizde alışın asıl tartışılması gereken yıllardır tamamlanamayan sakatlık ve fm 2007 de daha çok göze çarpan kırmızı kart olayı.

Mesaj Yetkileri