1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Transfer doneminde cok fazla futbolcu alimi

Default Transfer doneminde cok fazla futbolcu alimi

benim kadrom yeterince iyi ama transfer dönemi gelince kendimi tutamayıp oyuncu alıorm sonrada takım içi huzursuzluk oluo

oluyor taabi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Çoğu zaman banada oluyo.Mesala bütçem 20M$ civarıydı,yarı sezonda iyi bir orta saha alırım dedim,ancak kendimi tutamadım 14,5M$ Ricardinho'yu aldım.Sonra da pişman oldum.Çünkü yarı sezonda Aimar'ı 15M$'a satılık listesine koydular...

kötü olmus kardes(hem rico ya 14.5$verilirmi jaw)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

olmazmı abi sonrada hangini oynatayım die düşünürken bi nakıyosun herkes mutsuz

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

aynen bende bosmandan serbest kalan oyuncuları göerünce tutamıyorum kendimi

Herkes Gaza Gelio Gereksiz Transferler Yapiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    19 EYLÜL HELL :)

vallahi öyle ama ben yolunu buldumm elimdeki parayla genellikle altyapıya oyuncu alıyorum 14-15-16 yaşlarında topcular

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

aynisini ben yapiyordum gsden bjkden tsden anadolu klublerden bosman kuralindan yararlanarak isterse tantik olsun yinede alirdim onlarida pilot takima yollardim

banada oluyo sora bazı futbolcular kadro kalabalık die mutsuz oluyolar
    bu transfer baımlılık yapıyo

Eeeh madem çoğunluk itiraf etmiş, bende edeyim... Param olursa kendimi tutamayıp luzumsuz transfer yapanlardanım. Yaparken çok zevkli fakat transfer dönemi bitip takım oluşturmaya gelince "bu adamı niye almışım yahu" dediğim oluyor .

Bu futbolcuları oynatamadığım için geliştirip satamıyorum. Gerçi oynatsam da kimse almıyor onları ama neyse. Kısaca "takımın malı deniz, yemiyen domuz" hesabı...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Bu hastalık herkste var. Mesala ben transfer sezonunda Essien'i 23m€'ya sattım yerine oyuncu almayı düşünmüyordum çünkü sistemimde yeri yoktu ama kendimi tutamadım Totten Frings'i aldım ama hiç oynamıyor boşu boşuna gitti 20m€

ben FM 2006'da ara transfer döneminde ve lig sonlarında boşa çıkacak olan ve 1'den fazla takım tarafından izlenen oyunculardan 20-25 tane alıyordum daha sonra da nasıl olmasa bedavaya aldım diye başlıyodum satmaya kimisi değer fiyatın üstüne kimisi sadece 1000 dolara bazısını hiç satamıyordum ve paf takıma gönderiyordum

ben geldigim takimda kadroyu komple degistiriyom

msl su an 2009 ekim ayindayim. aguero yu aldim yatip uyuyacaktim ama sirf adam aldim diye transfer sezonun acilmasini bekliyorum. hastalik bu hastalik

Kendinizi tutun beyler dar kadro ile daha iyi oynanıyo... Bu arada size tavsiyem bosman kurallarıyla serbest kalan oyuncuları alın daha sonra gelir gelmez tekrar satılık listesine koyup satın... Hiç yoktan para kazanırsınız...

ama oynun en zevkli tarafi bu, transfer yapmayipta hep ayni futbolculari gorunce iki sene ust uste insan sklyor yahu.. ben transfer donemlerini iple cekirum walla..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende ıple cekıyorum zevkı olmuyor sora

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

off ya hastalık bu hastalık defans oyuncusu die aramaya basladım dc dısında her bolgeye adam almısım takımda 2 tane dc war onlarda dandik mecbur 2 oyuncu satıp 2 dc alcam simdi yaa ama aldıgım oyuncularda ii hani

Bnde İlhan Mansızı Alıorum Hemen kendımı tutamayıp aşırı dercede bjk fanı yım eski bjkli futbolcuları topluorrum bjk ye ..
    okan koç
    ilhan mansız
    segen (jubiilesini bnde yapsın die)

Quote Originally Posted by alozz View Post
    benim kadrom yeterince iyi ama transfer dönemi gelince kendimi tutamayıp oyuncu alıorm sonrada takım içi huzursuzluk oluo

aynen banada oluyo bu

Mesaj Yetkileri