Maç Günü: 01/03/2007 Perşembe
Saat: 20.00
Hakem: Yunus Yıldırım
Stad: 19 Mayıs
İlk Maç: Fenerbahçe:2-1:Gençlerbirliği
Maç Günü: 01/03/2007 Perşembe
Saat: 20.00
Hakem: Yunus Yıldırım
Stad: 19 Mayıs
İlk Maç: Fenerbahçe:2-1:Gençlerbirliği
Fenerbahçede moraller kötü o yzden çok zor bir maç olcak
Maçta olmaya calısacagım. Genclerbirligi iyi top oynuyor bi aksilik cıkmadan elememiz lazım Gencleri.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
inşallah elenmeyiz ZİCO'YA RAĞMEN!!!!!!!!
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
bence g.birliği feneri eleyebilir...hele de fener bu haldeyken
fener son maçlardaki gibi oynarsa elenebilir
Yarın ki maç için bir anda tedirgenmeye başladım. İnşallah elenmeyiz.
diğer konuyla birleştirilseydi daha iyi olurdu
So what?
Saike
gencler cook zorlayacak belki kazanirlar...
ama diğer konuda bir sürü yorum yapılmıştı o yüzden demiştim ama özür dilerim işinize karıştığım için
eğer gb iyi oynarsa kazanabilir ama fb büyük ihtimal turu geçer
So what?
Saike
gençlerbirliği turu geçer
Bence 90 dakika 0-0 berabere bitecek...
fener turu gecer kazanirmi orasini bilemem
takım ankara giderken moral olsun die uğurlama yapılmıs volkana cicek verilmiş..
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
Yenecegiz ...
iğrenç bir maç olacağı kesin izlemeyin derim ben size
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
artik futbol onemli deil. sonuc daha onemli . insallah geceriz ama umut yok fazla
Maç iğrenç geceçek Tarık abinin dediği gibi. Zaten buı maçtan güzel futbolda bekleyen yok. Yeterki elenmeyelim.
Fener dagitacak Gencleri
çok zor bi maç bizleri beklio umarım yarı finale çıkarız
doğru diyorsunuz maç iğrenç geçecek elenmeyelimde ne olursa olsun zaten burdada elenirsek .....
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
bu başlığı bende açmıştım ona noldu?
Maçı malesef kaybedeceğiz gibi geliyor. H.Ulusoy giderayak Fortis Türkiye kupasında birşey ayarlayacak gibi geliyor. Trabzonspor (Trabzonsporlular yanlış anlamasın) ligde durumu kötü olduğundan dolayı kupayı Trabzon' a hediye edeceklermiş gibi geliyor.
Dip Not: Yahu bu H.Ulusoy bizlerin psikolojisini nasıl da bozdu? İllaki komplo teorisi ürettiyor bana...
2-0 gençler alcak gibime geliyor
Bence berabere bitecek, Fenerbahçe turu çok rahat geçecek ..
Beklendiği gibi iğrenç maç olacağı düşüncesinde değilim. Her maç kötü oyun oynayamayız ya.
Ayrıca bu kadar önemli bir maçta, açıklama yapmasına rağmen "Sakat ve cezalı olmadığı sürece oynayacalktır." Alex'i kadroya almamasına şaşırdım. Yedek olarak da götürebilirdi ama götürmedi. Kazanabilir ama kazanamasak da elenmeyiz diye düşünüyorum...
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahçe ilk 11
1. Serdar
2. Uğur
3. Serkan
4. Lugano
5. Can
6. Tuncay
7. Mehmet Yozgatlı
8. Kemal
9. Aurelio
10. Semih
11. Deivid
Gençlerbirliği ilk 11
1. Recep
2. Lamin
3. Adem
4. Tuna
5. Erhan
6. Mehmet Nas
7. Kerem
8. Mehmet Çakır
9. Engin
10. İsaac
11. Okan
deivid in oynamasi yanlis
Birinden kurtuluyoruz digeri yakamızı bırakmıyor.Tam seviniyordum Deniz yok diye bu seferde Deivid oynuyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti