FENERBAHÇE'nin en azından UEFA yı kazanması için ne yapması lazım ?
yav soruyu biraz yanlış yere koyduk ama...![]()
noldu ya sezon ikinci yari baslamadan gene ayni muhabbet basladi.Hemen havlu atiliyor.Bu arada hoojdonk u klonlamak guzel fikir oyum ona
bence de zaten o yüzden koydum o şıkkı, adam nasıl olsa 2,3 defa çizgiden top ta çıkardı
Yaw daha dur, bu sene şampiyon bilem olabiliriz, ama Hoijdonk fikrini bende sevdim.
Ama bize ortasaha lazım derim. Ama Ersun Yanalı da kim istemezki. Bu saatten sonra bu imkansız olsa bile.
Bence sadece fenere değil bjk dışındaki tüm türk takımlarına bir playmaker lazım???
BJK ye de ağlama duvarı lazım. Luce her maçtan sonra gidip biraz ağlasın diye![]()
Tuncay'ı klonlasak daha iyi bence.Her tarafta koşan,iten kakan adam olur.hehe![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bence orta saha lazım. Şuan iyi ama Avrupa Arenası için yetersiz...
heh he fena olmazOriginally Posted by inquisitor
Bu arada Alex' in transferi gerceklesmis ols idi hic fena olmazdi.Ozellikle UEFA icin.BJK boyle devam ederse FB bu sene isi goturur.
Hakikaeten iyi fikir.Originally Posted by inquisitor
Ayrıca çoğu kişinin düşüncesi aynı galiba iyi bir orta saha...
Bence ankete 10 tane daha MHK başkanı lazım diye bir şık da koysaydık daha iyi olurdu.![]()
Ağlama duvarını braz buyuk yapalım...![]()
BEncede Cin Seddi gibi yapsak iyi olur.Originally Posted by e_mali
fener ne yaparsa yapsın bu sene yine bjk şampiyon.
herşey olabilirOriginally Posted by samuray03
Bu saatten sonra hiç bişey olamaz kardeş
fenere bi şans verdik değerlendiremediler
Originally Posted by samuray03
![]()
milla doğru söylemissin ama daha takımımız oturmadıki biz daha normal türkiye kupasını alamadık sen uçmuşşun uefa kupası demişsin
eğer önüne büyük hedefler koymazsan küçüklerine bile ulaşamazsınOriginally Posted by recepural
(kim demiş ?! filozof inquisitor)
o zaman seni fenerbahçe klup üyesi yapalım başarılı çalışmalarının devamını dilerim.
bana uyarOriginally Posted by recepural
![]()
Fenebahçe Şampiyon olacak![]()
ve BJKliler çaylayacak
![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
bide değerlinderse ne olurdu kim bilir bu akşam gs yensin sen o zman görBu saatten sonra hiç bişey olamaz kardeş
fenere bi şans verdik değerlendiremediler