www.ddtgenerator.com
adresinden kazakistanları işaretliosunuz çıkat dosyanın adını
ddtgenerator.ddt olarak deiştirip
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\db\700\edt
buraya atıosunuz
www.ddtgenerator.com
adresinden kazakistanları işaretliosunuz çıkat dosyanın adını
ddtgenerator.ddt olarak deiştirip
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\db\700\edt
buraya atıosunuz
iyi adamlar varmiki ?
ikinci lig için gayet ii adamlar war
İİ Bakicaz
bakanlar yorum yazsın arkadaşlar ...
olmadı yaa
oyuna tekrar başlaman lazım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
7.0 için........
kazakistandan ne topçu çıkıyor ki onun yerine türk olan free oyuncuları alsan daha iyi olur bence...
abi adamlar many** oynuo bazıları bnde süper lige çıkmamın sebebi onlardan ikisi
bn chelsea da oynuormkazakistanla işim olmas su an ama bnde indirdim belki 2. ligde de oynarım die
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
ya babalar bu tam olarak ne işe yarıyo yani biz türkish desek türkiyedeki bütün oyuncuların hepsini çıkarıyomu
dur pardon ben konuyu yanlış anlamışım galba ben lig A Azeri 1.ligine dönüşüo sanıdodum o zmn işe yarıodur
bide bunu ispanya italya ingiltere vs. için açabiliomuyuz
ewt ordan seçersen açılır bnde oldu hepsi regen ama çok işime yarıolar
sadece kazakistanlı değil bütün ülkeler içinde yapabilirsiniz.
Kazak oyuncuları ne yapacaksın ki.Türkler daha iyi oynuyor.Ama şu düşünce var; nede olsa yabancı...
abi mesela türkiyeyi seçince verdiiim siteden türkiyenin alt liglerinide açıo
7.2 de olmuyo mu ya.
bilmiorum bn denemedim blki oluodur
ne gerek war ki kazakistanlı oyunculara bir sürü türk genç yetenek var ortalıkta onlarla anlaşırsın ama shatskikh i alırım diosan o başka![]()
I'm back...
Ben baktım kazakistanlı 110 ve üstü ca' lı 2 oyuncu var biri kharchik diğerini de hatırlamıyorum. Ama çok oyuncu yok
3. Ligde mi var bunda ?
bu hile sayılmaz mı?
güzel bi şeymiş gereçketen ama hiç birinini özelliği gözükmüyor tek tek nası açıcaz bunların özelliklerini..?
bi bakalim