1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Oyuncuların Mevkileri Değişmiyor?

1. Unhappy Oyuncuların Mevkileri Değişmiyor?

defansa vermaelen ı aldım belçikalı adamı ın mevkisini defans sola
    ayarladım ama bi sene geçti hala mevkisi defansın göbeği nasıl değiştirebilrim diğer oyuncuların da değişmiyo yardım

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by realkartalizma View Post
    ayarladım ama bi sene geçti hala mevkisi defansın göbeği nasıl değiştirebilrim diğer oyuncuların da değişmiyo yardım
    Zamanla degisir bi sezonda degismez 2-3 sezon bekle ama adami o bolgede oynatmalisin.

ömerdinho doğru söylüyo hem o bölgede adamı oynatmalısın o zaman o bölgenin adamı olur

Bi de oyuncu çok yönlü bi oyuncuysa hemen gelişiyo yeni mevkisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

O değişmezki anca onu editörden ayarlıcaksın

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by ToRResS View Post
    O değişmezki anca onu editörden ayarlıcaksın
    degisir.
    2006 da gladstone diye bir defans oyuncusu vardi adami SIKI bir antrenmanla forvet ozelligi kazandirmisti bi arkadas

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Ya bence değiştirmeye gerek yok.Zaten o mevkiide güzel oynuyorsa o şekilde de oynatabilirsin...

8. Default

oyuncunu mevkisi değişir...sık sık o yeni mevkide oynatman gerekiyor...

Evet Değişir.Mesela Ben Serkan Balcıyı Bir Ara Forvete Almıştım.O Ay Ayın 11'ine Girmişti

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Serkan ßaLcı Forvet Oynuyo hee Çok komik yaa..!!

Bu oyuncudan oyuncuya değişiyor.Messela Adu 6-7 haftada forvette oynamayı öğrendi bende.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

ewet değişio bendede Podolski ve Forlan aml olmuştu zaten orda oynamaya yeteneklilerdi

Nesil
    2003

Bazi oyunculara yeni pozisyon ekleyebilirsiniz ama bazi oyunculara ne kadar isteseniz, deneseniz de ekleyemezsiniz.

Yeni bir prozisyona adapte olma, bir oyuncunun ozellikle cok yonluluk (versatility) ozelligine bagli.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

değişiyor kardeş bende uğur uçarı amc yapmıştım
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

eet deişiyor adam çok yönlü ise deişir.bide antrenörüne yeni mevkisi için görev vermesi lazım.sen ver orda sonra olabilir.

16. Default

tesekkur yazdiginiz icin

Nesil
    2006
    Yer
    Anamur Otobüs Terminali/ANAMUR ZAFER

bnde arda AMR iken şmdi AMRC oldu.ilk başta yardımcı antrenör faydasız diodu ama 2 ay snra fln başarılı yazmaya başladı ve mevkisi artık AMRC olmuştu

diğer arkadaşların yazdıklarına ek olarak gözlemledilklerim...

Mevki(D,M,S,vs) değiştirmek, yön(R,L,C) değiştirmekten daha kolay. Yani "sağ defans" oynayan futbolcuyu "sağ kanat" yapmak, "sol defans" yapmaktan daha kolay. Tabi bu konuya çok dikkat etmedim çünkü uzun süren bir iş ve sonucun doğruluğundan emin olamıyorsunuz.

Yinede en verimlisi hem antrenmanlarda hemde maçlarda değiştirmek/geliştirmek istediğiniz mevkide çalıştırmak/oynatmak.

deisir bak o cok yonluluge bakar ornegin ben c.ronaldoyu AMRLC yaptım bide oyuncuyun yetenegi ile alakalı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkmenistan

Oyuncuya gore değişir. bazı oyuncular değişmeyebilir. Anlamadığım şu o kadar iyi sol defanslar varken niye zorla başka birini oynatıyon?

Quote Originally Posted by realkartalizma View Post

Zamanla gelişir diye bişi yok kimi oyuncular pozisyonundan başka mevkii de asla oynayamıyor mesela Hasan Kabze'ye AMC yüklemeye çalıştım 3sezon geçti hala tık yok bazı oyuncularda ise 2-3 ayda verim alıyorsun mevkii meselesi o

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

ya bi oyuncunun mevkisini beklemek için 2-3 sezon beklemekte biraz uzun bence. bende bi oyuncu o kadar sezon zaten kalmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Internet Explorer

Bide is yukunu airlastirirsan cabuk olur ama sakatlanma riski var
    TÜRKİYE'Nİ SEVİYORSAN BURAYA TIKLAYIP 1 DAKİKANI VERMEN YETERLİ... HAYDİ!!!
    !!!RapMania-AntHipHop-AnthiPhop-HekiL-SiwriSneck-Ufaklik-Hackan-Hacky!!!

dikkat ettiğim bişey ise yeni mevkiinde asla normal olmuyor beceriklide takılı kalıyor yani scout pro larınan bakarsanız normal 20 dir fakat yeni yuklenen mevkii ne yaparsanız yapın 18 i geçmiyor ve en onemlisi yeni pozisyon antrenmanını iptal edince yuklediğiniz ozellik geri düşüyor bu açıdan bir oyuncuya sadece 1 yeni mevkii eklemek mümkün oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşı Köşeden

abi adamin eger o kanatta oynamaya uygunsa hemen adepte oluyor mesela azar karadas ben onu defans olarak oynattim hep adamin yeni pozisyonunuda defans olarak ayarladim ve 5 ay sonra falan defasn oyunculari icinde yer alamaya basladi

Mesaj Yetkileri