defansa vermaelen ı aldım belçikalı adamı ın mevkisini defans sola
ayarladım ama bi sene geçti hala mevkisi defansın göbeği nasıl değiştirebilrim diğer oyuncuların da değişmiyo yardım![]()
defansa vermaelen ı aldım belçikalı adamı ın mevkisini defans sola
ayarladım ama bi sene geçti hala mevkisi defansın göbeği nasıl değiştirebilrim diğer oyuncuların da değişmiyo yardım![]()
ömerdinho doğru söylüyo hem o bölgede adamı oynatmalısın o zaman o bölgenin adamı olur
Bi de oyuncu çok yönlü bi oyuncuysa hemen gelişiyo yeni mevkisi
O değişmezkianca onu editörden ayarlıcaksın
Ya bence değiştirmeye gerek yok.Zaten o mevkiide güzel oynuyorsa o şekilde de oynatabilirsin...
oyuncunu mevkisi değişir...sık sık o yeni mevkide oynatman gerekiyor...
Evet Değişir.Mesela Ben Serkan Balcıyı Bir Ara Forvete Almıştım.O Ay Ayın 11'ine Girmişti
Serkan ßaLcı Forvet Oynuyo hee Çok komik yaa..!!![]()
Bu oyuncudan oyuncuya değişiyor.Messela Adu 6-7 haftada forvette oynamayı öğrendi bende.
ewet değişio bendede Podolski ve Forlan aml olmuştu zaten orda oynamaya yeteneklilerdi
Bazi oyunculara yeni pozisyon ekleyebilirsiniz ama bazi oyunculara ne kadar isteseniz, deneseniz de ekleyemezsiniz.
Yeni bir prozisyona adapte olma, bir oyuncunun ozellikle cok yonluluk (versatility) ozelligine bagli.
değişiyor kardeş bende uğur uçarı amc yapmıştım
I'm back...
eet deişiyor adam çok yönlü ise deişir.bide antrenörüne yeni mevkisi için görev vermesi lazım.sen ver orda sonra olabilir.
tesekkur yazdiginiz icin
bnde arda AMR iken şmdi AMRC oldu.ilk başta yardımcı antrenör faydasız diodu ama 2 ay snra fln başarılı yazmaya başladı ve mevkisi artık AMRC olmuştu
diğer arkadaşların yazdıklarına ek olarak gözlemledilklerim...
Mevki(D,M,S,vs) değiştirmek, yön(R,L,C) değiştirmekten daha kolay. Yani "sağ defans" oynayan futbolcuyu "sağ kanat" yapmak, "sol defans" yapmaktan daha kolay. Tabi bu konuya çok dikkat etmedim çünkü uzun süren bir iş ve sonucun doğruluğundan emin olamıyorsunuz.
Yinede en verimlisi hem antrenmanlarda hemde maçlarda değiştirmek/geliştirmek istediğiniz mevkide çalıştırmak/oynatmak.
deisir bak o cok yonluluge bakar ornegin ben c.ronaldoyu AMRLC yaptım bide oyuncuyun yetenegi ile alakalı
Oyuncuya gore değişir. bazı oyuncular değişmeyebilir. Anlamadığım şu o kadar iyi sol defanslar varken niye zorla başka birini oynatıyon?
ya bi oyuncunun mevkisini beklemek için 2-3 sezon beklemekte biraz uzun bence. bende bi oyuncu o kadar sezon zaten kalmıyor.
Bide is yukunu airlastirirsan cabuk olur ama sakatlanma riski var
TÜRKİYE'Nİ SEVİYORSAN BURAYA TIKLAYIP 1 DAKİKANI VERMEN YETERLİ... HAYDİ!!!
!!!RapMania-AntHipHop-AnthiPhop-HekiL-SiwriSneck-Ufaklik-Hackan-Hacky!!!
dikkat ettiğim bişey ise yeni mevkiinde asla normal olmuyor beceriklide takılı kalıyor yani scout pro larınan bakarsanız normal 20 dir fakat yeni yuklenen mevkii ne yaparsanız yapın 18 i geçmiyor ve en onemlisi yeni pozisyon antrenmanını iptal edince yuklediğiniz ozellik geri düşüyor bu açıdan bir oyuncuya sadece 1 yeni mevkii eklemek mümkün oluyor.
abi adamin eger o kanatta oynamaya uygunsa hemen adepte oluyor mesela azar karadas ben onu defans olarak oynattim hep adamin yeni pozisyonunuda defans olarak ayarladim ve 5 ay sonra falan defasn oyunculari icinde yer alamaya basladi