orjinal fm 2007 de de kopyasında çıkan sorunlar çıkıyo mu? özellikle admin arkadaşlara soruyorum.. çıkmıyo direk kurunca açılıyo diyosanız hemen getirticem vallahi..
teşekkürler..
orjinal fm 2007 de de kopyasında çıkan sorunlar çıkıyo mu? özellikle admin arkadaşlara soruyorum.. çıkmıyo direk kurunca açılıyo diyosanız hemen getirticem vallahi..
teşekkürler..
1 tane orjinal oyunum var o da fm2007....2000 senesinden itibaren bana verdigi hazdan dolayi bu sene onlari odullendirmek istedimama almadan once kopyasini alip denedim tabi guzelmi degilmi diyee ..
banada o kadar para versen bende hata vermem
eet sorun cıkmaz ama bayağı pahalı paran warsa al derim
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
oyle herkes alsin demekle olmuo.avrupadaki adam 50 euroya alio ama maasini onun 50 kati.bizler memur cocuguyuz ana baba ne alioki bize versinler bizde cd alalim.sirf laf.nasihat.
tabiki orjinal al yani![]()
parayı veren düdüğü çalar..
orjinal oyunda çok pahalıymış gercekten ama sürekli problem yaşamaktansa almak daha iyi bence tabi bu oyunu çıkaranlarda insaflı olsada biraz ucuz yapsalar herkes kullansa demi sonnada korsana hayır diyorlar önce sen oyunu sat 20ytlye bak bakalım kimse kopya kullanırmı.....
haklısın 20ytl olsa rekor kırar gerçekten.
Arkadaslar Ben 96 Ytl Me Kiydim Ve Aldim Napalim Senede 1 Orjinal Alacaz.fm Ye Feda Olsun...![]()
Arkadaşlar, akıllılık edip ilk çıktığında ayırtmış olsanız, şimdi 95 ytl vermezdiniz.Ama korsandaki sorunlar kesinlikle çıkmaz. TERTEMİZ oynarsın eğer orj. alırsan.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Bende orjinal oynuyorum burada durmadan korsanlarda çıkan sorunlar yazılıyor ama bende şu ana kadar hiç öyle sorunlar çıkmadı.Artık konuyu açık tutmanın alası yok.