Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: CSKA Moskow Kariyerim

omer-faruk-14 Misafir

Default CSKA Moskow Kariyerim

İŞE ALINIŞ HİKAYEM
    16 Şubat 2007'de Valeri Gazzaev bir basın toplantısı düzenledi. Bu toplantı klüp'ün geleceği açısından çok önemliydi. Bir takım kararlar bu toplantıda verilecekti ve toplantıda sürpriz bir olay yaşandı. Bu olay Gazzaev'in istifasıydı. Gazzaev, klüpte memnun olmadığını ve ayrılmak istediğini açıkladı.
    Bunun üzerine CSKA yönetiminde büyük bir telaş vardı. Hangi menajeri getireceklerini düşünürken. Ömer Faruk ÖNÇIRAK adlı adı sanı duyulmamış bir teknik direktör, CSKA Moskow klüp binasına girerek yöneticilerle konuşmak istediğini söyledi. Yöneticiler de kabul etti. Saatler süren görüşmenin ardından. CSKA'da ölağanüstü bir basın toplantısı düzenlendi.
    CSKA Moskow başkanı:"Gazzaev'in takımdan ayrılması bizi derinden üzdü.Fakat yerine bir menajer bulduk.Ama bu menajeri duyunca sevinmeyeceğinizi biliyoruz. Çünkü; bu menajer Dünya'da hiç duyulmamış bir teknik direktör.Ama biz bu menajer gözündeki ışığı,hırsı gördük. Sizinde yakın zamanda göreceğinizden eminim. Bu menajerin adı: Ömer Faruk ÖNÇIRAK.

BÜTÇEM
    Takımda ki bütçem fazla olmadığına kanaat getirdim ve yönetimden ek transfer bütçesi istedim.
    İşte Bütçem:

İŞE BAŞLAYIŞIM
    İmzayı attıktan sonra takımla birkaç saat süren görüşme yaptım. Fakat Rusça'm yeterli değildi . Bu görüşmeyle takımı tanıma şansı buldum. Ertesi gün takımla beraber antrenman yaptım ve takımda yetersiz olan mevki konusunda fikir sahibi oldum. Takımda dikkat çeken isimler;Daniel Carvalho,İgor Akinfeev ve Vagner Love'dı.
    SIRADA MAÇLAR VAR
    Takımın başına geçmemden 4 gün sonra hazırlık maçım vardı. Bu hazırlık maçı benim takımı daha da tanımak açısından büyük fırsattı. Maç;Bezanija ile idi ve maçın sonucunda 3-0 ile galip gelen ekip bendim.

H.BERLİN İLE UEFA MAÇIM
    Takımım UEFA kupasında 4. turdaydı ve rakibi Heryha Berlin'di. Gazzaev döneminde bu eşleşmenin ilk maçı oynanmıştı.İlk maç: Hertha Berlin:0-1:CSKA Moskow . 2. maçın zamanı gelmişti ve çok heyecanlıydım.CSKA ile ilk resmi maçıma çıkacaktım.
    İşte dev maç:

Çekişmeli bir maç olmuştu ve taktiğim işe yaramamıştı. Bunların üstüne de Vagner Love'ın 2 hafta sahalardan uzak kalacağı girince bayağı bir telaşlanmıştım.

Süper Kupa Finali: Spartak Moskow-CSKA Moskow
    Maçta yaşananlar. Az Sonra...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

moda kariyer hikayelerinden bitane daha ne diyelim hayırlı olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hayırlı olsun, başarılı olursun umarım ..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Güzel Başlangıç devamı gelir inş.ALLAH

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel bir baslangıc olmus Ömer.
    Spartak'a 5 tane atarsın.Golleride 2 tane Krasic,1 Carvalho,1 Jo digerinide kendı kalesıne atar biri

hayirli olsun guzel bir baslangic olmus....
    formalar R07 tarzi

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Güzel bir baslangıc olmus Ömer.
    Spartak'a 5 tane atarsın.Golleride 2 tane Krasic,1 Carvalho,1 Jo digerinide kendı kalesıne atar biri
    Mertcan adamda şevk bırakmadın.

Süper Kupa Finali
    Final için ilk olarak yepyeni bir taktik yapmıştım. Sonra tüm takımın moralini yükseltmeye çalıştım. VE maç gelip çatmıştı. Ben bu maçın çok çekişmeli geçeceğini tahmin etmiştim ama olmadı.
    İşte Final:

Maçtan sonra yeni bir yıldız keşfetmiştim: Milos Krasic.Maçta attığı 2 gol,yaptığı 2 asist ve müthiş sürdüğü toplarla maçın yıldızı oldu.

İşte Dev Maç:
    http://dosyam.net/?id=01v93g

UEFA 5. Tur Eşleşmesi:Tottenham-CSKA Moskow

Kim turu geçti??? Az sonra!!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    UEFA 5.Tur İlk Maç Tot'ham-CSKA Moskow
    Kupayı almamın ardından klüpte bayram havası esiyordu. Tüm taraftarlar artık bana inanıyorlardı. İngiltere'ye gittiğimizde tüm takımın yüzü gülüyordu. Ve maç başlamıştı. Maçın üstün tarafı CSKA olmasına rağmen Tot'ham kazanmıştı.

Maçın adamıidier Zokora maçta oynadığı 79 dakika boyunca CSKA'nın toplarını çok iyi kesti ve Tot'ham defansı ile ofansı arasında çok iyi bir köprü kurdu.

İşte oynadığım maçlar ve oynayacağım 5 maç:

Ligin İlk Maçı:CSKA-Zenit
    "Kart,Sakatlık,Kavga,Penaltı,Gol"herşey var. Olaylı maç Az Sonra!!!

Ooo allah bilir Zenit macinda Fatih tekkede kavganin icindedir??

omer-faruk-14 Misafir

Olaylı Maç:CSKA-Zenit
    Ligin ilk maçına çıkacaktım ve takım da oldukça moralsizdi. Bunun üzerine futbolcuların morali üzerinde yoğunlaştım. Takımım ayrıca çok sinirliydi, hele hele ki İgnasevich. Takım defans alacağımı duyunca kendisinin yedek kalacağı için üzülüyordu ve bu yüzden çok hırslı ve sinirliydi. Maç başlamıştı.Zenit'li oyuncular; 38'de Vagner Love'ı, 45'te Berezutskiy'i sakatlamışlardı ve hakem üstüne üstük hiç bir kart bile göstermemişti. Devre arasında futbolculara:"Dikkatli olun. Hırsınıza yenik düşmeyin. Bu takım için savaşacaksak. Kart görmek, bizi yenilgiye götürür." Bunu dikkate almayan İgnasevich, hem siniriyle hem de hırsıyla çok sert oynamaya başlamıştı ve de ceza olarak 62'de kırmızı kart görmüştü. Artık maç yerini kavgaya bırakmıştı. Bu kavga 88'de artık daha da alevlenmişti. Futbol yerine artık terör vardı ve iki teknik direktör takımı yatıştırmaya hazırlanırken. Akinfeev, Fatih Tekke'nin topuna girdi ve hakem penaltıyı verdi.Bunun sonucunda gol de geldi.
    İşte olaylı maç:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    CSKA-Tottenham UEFA Kupası Rovanş Maçı
    Takımım Zenit maçı sonrası oldukça kızgındı ve moraller 0'dı. Maç günü gelmişti ben ne yapacağımı düşünüyordum. Fakat maç başladığında, CSKA seyircisi takımı öyle bir motive ediyordu ki takım yeniden doğmuştu.

İşte UEFA Çeyrek Final Eşleşmeleri:

besiktas la fener ceyrek finale kadar gelmis ilerleme var anlasilan turk futoblunda

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Sonuçları merak ettim ne oldu acaba Fener Beşiktaş Çıkabildimi Yarı Finale

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel gidiyosun Ömer

helal olsun fenerhabçe ve beşiktaş'a.anlaşılan türk futbolu görmeyeli bayağı ilerleme kaydetmiş

hayırlı olsun basarılar dilerim, baglantılı her yere bagıra bagıra mesaj atıyorum, vagif Djavadov'a zaman zaman sans ver cok iyi topcu olacak....

omer-faruk-14 Misafir

Default Kariyerime Devam

Tot'ham galibiyeti sonrası takımımda durumlar iyi gidiyordu. Ve Jo'nun performansı takımda çok konuşuluyordu.Maç günü gelmişti. T.Moskow ile üstüste 3 maç yapacaktım. İlk maç lig maçıydı. Ve inanılmaz bir maçtı. Takımımın özgüveni sayesinde maçı 3-2 kazanmıştım.

Lig maçından sonra Rusya Kupası maçlarım vardı T.Moskow ile. Söylenecek pek fazla bişey yok. Ssler herşeyi anlatıyor.

Üstüste 4 maç kazanmamla takımımda işler yolunda gidiyordu. Fakat CSKA taraftarları, bu galibiyetleri görmezden gelip, İlla da transfer istiyordu.Ben bunlara cevap olarak:"Sezon yarısına kadar bu kadro CSKA'yı sırtlar. Siz bu dönem sabredin. Bir dahaki transfer döneminde CSKA'ya bomba bir isim getireceğim.Ne demişler:Herşeyin başı sabır."

Ligdeki 3. maçımı da yaptım. Anlatacak hiçbirşey yok. Sslerden anlaşılıyor.

Devamı: Çarşamba akşamı. Bu hafta çok ödev var. Bu yüzden burayı aksatabilirim. Kusura bakmayın ve de beni affedin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ömer'immm Güzel gidiyorsun vallahi devam et..

güzel gidiyo arkadaş devamını bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Harika bence devamını bekliyoruz. Benim kariyere de bakın!!!

omer-faruk-14 Misafir

Üstüste aldığım galibiyetler sonucu takımımda bayram havası esiyordu. Fakat bu bayram havası fırtınaya dönüşebilirdi. Çünkü sırada çok önemli UEFA maçım vardı. Maç sırasında her iki takımın da sayısız mutlak gol pozisyonu
    vardı. Fakat bunları sadece Jo gole çevirebildi.

Ligde ise yavaş yavaş liderliğe yaklaşıyordum. Ve de karşımda güçsüz bir takım olan Amkar vardı. Fakat takımım yenmeme rağmen o kadar kötü oynadı ki, bir bilseniz.

Amkar maçı sonrası takımıma çok kızgındım. Ve biran önce takımımı toparlamalıydım. Sırada Villarreal maçı vardı ve takımla beraber İspanya'ya uçtum. Takımda en çok konuşulan şey, Türk takımlarının UEFA'da başarı yakalayabilecekleriydi.Ve de aynen öyle oldu.

İşte Çeyrek Final Sonuçları.

Yarı Final:
    Fenerbahçe-Beşiktaş
    PSG-CSKA
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yaw biraz ilgi gösterin buraya

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

vay be iki türk takımı yarı finalde çok ilginç daha önce benim oyunlarımda hiç olmadı ikisi birden sana başarılar diliyorum iyi gidiyorsun...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Özetle bir Türk takımı finalde; bakalım ne olacak?

Kardeş kariyerini takip ettim... Valla ha uzun metrajlı film gibi helal sana... Başarılar dilerim devamı için...

Vay be Bir Turk takimi 6-7 yil sonra finalde hee...
    Uefada kupa bekliyoruz senden...

omer-faruk-14 Misafir

Villarreal maçı sonrası K.Sovetov'la biri lig biri kupa olmak üzere 2 maç yaptım.
    Lig maçı çok kolay geçmişti.

Ancak, kupa maçında avantaj sağlamama rağmen zor bir galibiyet olduu.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu iki önemli galibiyetten sonra karşımda ligde sondan 2. olan S. Nalchik vardı. Ve tüm takım cemiyeti, taraftarlar benden galibiyet bekliyordu. Fakat maçta rakibimin 10 kişi olmasına rağmen. Kazanamadım. Bunların üstüne de Jo penaltı kaçırmıştı.

Sırada çoooook ama çoooook önemli bir maçım vardı. UEFA'yı kazanabilmem için bu maçı yenmem gerekiyordu. Ve de öyle oldu.

AZ SONRA
    Finalde hangi Türk takımı var???

Finalde Fenerbahçe var ve 1-0 yendin değil mi?

ee az sonra demişsin ama 5 saat geçmş. ne zmn devamı gelcek acaba?

omer-faruk-14 Misafir

PSG galibiyeti sonrası takımda taşlar yavaş yavaş yerine oturmaya başlamıştı. İşler yolunda da gidiyordu. 3 kulvarda da şampiyonluk için emin adımlarla gidiyordum. Sırada lig sonuncusu ile maçım vardı.

Daha sonra Fransa'da PSG ile önemli bir rovanş maçım vardı. İşte maç sonucu:

İşte Yarı Final sonuçları:

Devamı bir dahaki hafta sonu: Bu hafta sınav haftam ve burayı haftasonu güncelleyeceğim. Sağlıcakla kalın!!!

vaay Fenerbahce finalde
    Cok merak ettim simdi hee??

inşallah iyi oynayan kazanır fenerliyimdir ama hydi hayırlısı

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Hadi bakalım maçın sonucunu merakla bekliyorum.Fener ile maçın ne olacak

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri