arkadaslar yeni oyun ile Fmye yeni gelen bu ozellik oyuna daa ilginc bi boyut katti.. eer en etkili konusmayi secmek istiyorsaniz do this for the fans secenegi en etkilisi..yabanci forumlardada baktim en cok bu oylanmisti
arkadaslar yeni oyun ile Fmye yeni gelen bu ozellik oyuna daa ilginc bi boyut katti.. eer en etkili konusmayi secmek istiyorsaniz do this for the fans secenegi en etkilisi..yabanci forumlardada baktim en cok bu oylanmisti
Arkadaşım Bunlar zaten Türkçe Oyunda![]()
ben o anlamda bahsetmedim..
bu konusmayi secerseniz futbolcular daa istekli oluo yenik durumda iseniz daa hirsli oluolar
türkçesi ne bunun ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
he tamam taraftarlar için oynayın
Bende bunun için söyledim zaten Bunun Türkçesi var Taraftar için oynayın diyo![]()
taraftarlar için yapın bunu demek ama her zaman aynı konuşmalar çıkmıo ve çıkıncada sürekli aynısını nı seçersek etkisiz oluo bece en etkilisi devre arsaında "kazanmaktan başka çareniz yok" sözü
yerine göre doğru cümLeLeri seçmek gerek her zaman aynı şeyi kuLLanmak işe yaramaz .. skora ve oyuna göre değerLendirmek gerek
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hımmmm eyv. sağolasın
yaw ben anteple oynadığım zman 650 kişi war benim taraftarmı onların tarftarmı bilmiyorum ne kadar sesi çıkcak bence okadar etkili değil eniisi bugün kazanabilirsiniz hem baka bilirsin etkilerine başantranör etkileşimde takım konuşmalrında bende hepsi mest olmuş diyoo bazaları tabii kaale almıyoama yeniyoruz
sağolasın
İzinsiz reklam yapmak yasaktır tekrarı halinde ceza alırsınız..
derbilerde kendi evinizde oynuyosanız taraftar icin oynayın guclu takımlarla oynuosanız bu macı kazanabilirsiniz kendi evinizde kolay rakiblerle yapıosanız galibiyet bekliyorum yapıyorum ben sorada macın gidisine gore ilk yarıda da konusmaları yapıom bu benim konusmalarım genelde ise yarar
Ben genelde maça başlarken konuşma yapmam.Yapmıyınca da güzel oynuyorlar...![]()
saha çıkarken söz yok
Devre arası önde isek iyi olanları bizzat tebrik ederim takıma da performası düşürmeyin beyler derim, yenik durumda isek kötü oynayanlara söz söylemem none ı seçerim takımı cesaretlendiririm,
maç sonu da yıldıza bi delighted derim takıma da bravo beyler ama temel düstur; asla bir oyuncuya veta takıma berbatsınız demem,dedirtmem. puanı 4den aşağı düşen oyuncum olmadı şükür 4 olduğunda puanları none ı seçerim gider oyuncum anlar ki hali kötü düzeltir kendini. kimseyi rencide etmeyeceksin yani.
bir de kazandığınızda takım iyi oynar kaybettiğinizde manager kötüdür bunu da unutmamalı.
maca gore deisir eger derbi maciysa for the fans derim
maça çıkarken ''for the fans''
devre de yenik ya da berabere ise kesinlikle ''encourage the team!''
mac sonrası skora ve kimi yendik kime yenildik nası bi performans koyduk ortaya ona göre degisir![]()
Trabzon'a 0-3 yenilyordum... Devre arasında "Hırsınız nerde beyler?" dedim ve maç 3-3 bitti. Bu konuşma da oyuncuları gaza getirebiliyor...![]()
abi maça göre deişio.mesela ben barcelona'yım x takımı benden çok güçsüz.genellikle galibiyet bekliyorum derim çünkü taraftarlar sonuca gitmemizi isticeklerdir.taraftarlar için oynayını kazanması zor olan maçlara bırakırım
herzaman bugun galibiyet bekliyorum derim adamlarimda super oybar
sorun aslinda ne oldugum degil yaptigim seyler beni digerlerinden ayirir...
KoP cHoiR
Hırsınız nerede beyler??? buda bayağı işe yarıyor!
bencede bazıları maça göre değişiyor
ben genellikle sizden galibiyet bekliyorum diyorum futbolcularıma
maca gore degisiyor
ama her maçta for the fans demeyeceksin dediğin zaman oyuncuların sana karşı kredisi kalmıyor genellikle finallerde derbilerde özellikle ikinci yarılarda diyin!(oyuncuların hepsi slt oluyor)
maça göre değişir derim bende çünkü beylerbeyi ile beşiktaşı aynı kefeye koyamazsın değil mi???
bende son kariyerimde asistana biraktim daa hizl ioluo oyun bolece
senden daha iyisini görmek istiyorum ve Sonuca gideceğiz hata istemiyorum en etkili devre arrası konuşmalarıdır.(tabi eğer yeniksen)
Her maçta benzer yorumlar yaptığınızda genellikle bunun oyuncu üzerine bir etkisi olmuyor.Eğer kadro ekranında türkçe versiyon için söylüyorum bunu asistandan geri dönüşüm aldığınız zaman maç başında,devre arasında ve maç sonunda oyuncuların sizin değerlendirmelerinize ne gibi tepkiler verdiğini görebilirsiniz. Genellikle büyük bir kısmı sizi dinlemiş gibi görülmesede bazı oyuncular ''sana güveniyorum oğlum göster kendini'' demeçleri karşısında moral patlaması yaşayabiliyorlar. Zannımca en iyi yol her oyuncuya genel yorumlar yapmaktansa bazı oyunculara özel yorumlar ve değerlendirmeler yapmaktır.
Ben konusmalari hep gerekli yaptigimi dusunuyorum.buna ragmen geri beslemeleri aldigimda dinlior gibi gozukmuo yazio ve inanilmaz sinir oluyorum.Cok istisna durumlar olmadikca konusma yapmiorum.Oyuncular takima yeteri kadar sans vermiosunuz dio ama surekli iyi oynuyolar
evet derbi maclarında yada kendi evindeyken stat full yada full e yakın cekiyorsa ole dediginiz zaman cok gaza geliyorlar.ama sürekli de secince oyuncular pek ciddiye almiyor bence.