Yazık olmuş, faydalı olabilirdi ..
Bir futbolcu için en kötü an.
Futbola başlarken 2 hedef vardır.
1.Dünya yıldızı olmak
2. Milli formayı giymek
Milli formayı giymek bir futbolcu için onur , gurur dur. Ne yazık ki Önder bu duyguyu tadamayacak![]()
Fenerbahçe'nin genç savunmacısı Önder Turacı, A Milli Takım forması giymek için iki yıldır sürdürdüğü mücadeleyi kaybetti. Belçika Futbol Federasyonu'nun izin vermesinden sonra FIFA'ya başvuran Önder kötü haberi UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik'ten aldı.
Önder'le görüşerek, "Milli formayı giymene imkan yok" diyen Erzik, başarılı futbolcuya, Belçika'dan teklif gelmesi durumunda kabul etmesini önerdi. Daha önce FIFA'nın isteğini kabul etmemesi halinde Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) başvurma kararı alan Önder, bu gelişme karşısında çaresiz kaldı. Milli Takım kapıları kendisine kapanan yıldız oyuncu, Belçika forması giyebilmek için AİHM'e gitmekten vazgeçti.
iyide bu olay zaten biliniyordubayat bir haber bence
çok iyi oyuncu milli takıma çok faydalı olurdu
Cok iyi bir defans.Milli takima cok yararli olabilirdi.Gercekten cok yazik oldu.
Ülkemiz için büyük kayıp asıl Türk olduğunu göstermesi için tek yapması gerekn Belçika'da oynamaması gerekir.
Milli takımda Oynamasını çok isterim.
Faydalı olabileceğinide Düşünüyorum![]()
Belçika milli takımında oynamaz umarım...
yani bu kadar sakatlık varken almamak olmadı kaybetmeyi göze al
Zaten belçika milli takımında oynamıcakmış...
yabancı türkleştirip oynatacagımıza federasyon şu işe baksın.. Bi tane adam ilgilenmiyor yazık cocuk kendi kendine koşturup duruyor![]()
Bende sevdim seni, gözbebeğim gibi.
Bende aşık oldum güller gibi soldum..
Çok sevmiştim seni, Kerem'in aşkı gibi; Ama ASLI sen değildin...
Yazık olmuş yaa artık belçikada oynar
yok ya belçika'da oynamaz.
Size Türkçe dersi verecek zamanım yok ..
oynarsa bence iyi olur
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
yazik adami yaa, belcika icin oynamak istemiyor, niye zorliyorlar adami,
Önder milli takımda olsa çok yararlı olurdu
posisyon aması düşük bir oyuncu
milli takımımızında en büyük zaafiyeti bu
bence çokta yazık olmadı
ayrıca ağır adam
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Niye oynayamıyor ki? Belçika'da ümit milli oynadı herhalde...
Önder hiç bir milli takımda oynayamayacak.
Belçikalılara göre Önde ihanet etti ve milli takım kapıları sonuna kadar kapandı.
FIFA'da Türk milli takımında oynamasına izin vermiyor.
Önder büyük bir kayıp...