Arkadaslar ben Galatasarayla oynuyorum kadromda 5 yabancim olmasina ragmen 6. yi almama izin verilmiyor lutfen yardim edin.
Arkadaslar ben Galatasarayla oynuyorum kadromda 5 yabancim olmasina ragmen 6. yi almama izin verilmiyor lutfen yardim edin.
Yabancı oyuncularından herhangi biri kiralık olmuş olabilir.Yada alt yapında genç bir yabancı vardır...
evet aynisi bendede oldu yedek kadron ve altyapina bak kesinlikle oradadır
Kesinlikle Alt yapıdadır yada ..Kardes kulube göndermiş sindir...
Mesela Fenerbahçe'de Mateus var Bursa Sporda Kiralık oynuyor Ve buda Yabancı olarak sayılıyor Fenerbahçede BursaSporda oynadığı Halde.
Herhangibi bir yabancı oyuncunu başka bir klube kiralamış veya pilot takıma gönderdiysen o oyuncu senin kadronda ki yabancı kontajenını etkiler.
Oyun her sezon regen oyuncu çıkarıyor. Çıkardığı bir oyuncu mutlaka yabancı olabilir. Bu yüzden kontenjanını etkiler.
2006 oynuosan birsene sora dusuo 5 ama 2007 yedi oynuosan kiralik bile olsa sayiyor 2007 oynusan ii bak takimina....
benim de basima geldi altyapindan cikan genc yabanci oyunculara yardimci antrenor kendi kendine sozlesme imzalatiyor onlari gonder altyapidan.