1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Anelka, Sambacı yüzünden gitmiş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Exclamation Anelka, Sambacı yüzünden gitmiş

FIFA menaceri Kazım Avcı, Anelka’nın Fenerbahçe’den ayrılmasındaki en büyük payın Alex’te olduğunu ileri sürdü.

Fransız yıldızı Fenerbahçe’ye getiren kişi olan Avcı, Futbol Extra Dergisi’nde yayınlanan röportajında şunları söyledi: “Anelka’yı Fenerbahçe’den soğutan tek olay Alex’tir, yani Brezilyalılar’dır. Brezilyalılar’ın grup olması normal. Doğal olarak da Anelka kendini dışlanmış hissediyordu. Bana, ‘Top Alex’teyken depar bile atmıyorum. Topu bana atmayacağını, Nobre’ye pas vereceğini biliyorum’ diyordu.

‘Neden yedeğim ki’
    Tam verimli olamamasının nedeni bu. Ama bardağı taşıran Denizli maçı oldu. ‘Ben, bu takıma yıldız olarak geldiysem, en önemli oyuncularından biriysem, bu takımı yüksek noktalara taşımak amacıyla alındıysam, sezonun en önemli maçında neden yedeğim?’ diyerek Başkan’a başvurup ayrılmak istediğini ifade etti. Daum karşısındakini çok büyüttüğünde, ‘O Maldini ise ben de Anelka’yım’ derdi. Dik biriydi yani.”

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Anelka Çok Doğru Söylemiş Alex Nobreye Attığı Topların Yarısını Anelkaya Atsaydı Anelka Gol Kralı Olurdu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anelkayi bencede alex bitirdi

Sheriff Misafir

Büyük yalan..
    Anelka'nın ayrılmasının nedeni İngiltere'de oynamak istemesidir.
    Bunu hem Aziz Yıldırım kendi ağzından, hemde Anelka kendi ağzından açıklamıştır..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Büyük yalan..
    Anelka'nın ayrılmasının nedeni İngiltere'de oynamak istemesidir.
    Bunu hem Aziz Yıldırım kendi ağzından, hemde Anelka kendi ağzından açıklamıştır..

Evet tamamen yalan haber diikat ederseniz Burak da yukarıda açıklamış...
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Anelka dünyanın sayılı yıldızlarından gerçekten Fenerbahçe'de kalmasını çok isterdim.Özellikle de Kezman-Anelka ikilisinin Fenerbahce'nin forvet hattını olusturmasını düsünmek bile cok güzel.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

alex bence böyle basit düşünecek bir oyuncu değil ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anelka kendisi ayrılmak istemiştir o da bunu söyledi ztn.Ama bu gitmesinin nedenlerinden biri olabilir.

Ne alakası var canım bu takımda V.Hooijdonk varken Alex asist yagdırıyodu Hooijdonk a... Alex oyuncu kayırıcak hali yok ya herkes görüyodu Anelka isteksizdi...

Sheriff Misafir

Haber yalan olduğu açık..
    Bu nedenle konuyu kapatıyorum..

Mesaj Yetkileri