1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Kaleci sınırlaması

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Kaleci sınırlaması

Arkadaşlar bu konuda sizlerin düşüncelerini merak ediyorum.Sizce Türkcell Süper Lig'de Bundesliga'da olduğu gibi kaleci sınırlaması olmalı mı? Yani kalede sadece Türk kaleciler görev yapabilse yabancı kaleci yasaklansa...

Bana göre bu yapılmalı hatta imkan varsa diğer eksik olduğumuz mevkilerede yapılsa iyi olur.Neyse birbirimize sataşmadan,laf atmadan bu konuyu tartışalım
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Olabilir tabi neden olmasin
    Turkiyede baska rüstü yokcünkü ama sen canını sıkma bizim futbol federasyonu yabancı kalecileride türk yapar

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Zaten 4 büyüklerde Bir Tek Türk Kaleci Fenerde Var Yapılsa İyi olur..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaleci sınırlaması bence yararlı olur. milli takımımıza yeni rüştüler gelir.türk kalecilerimizin önü açılır.avrupaya felan transfer olurlar. ben rüştüden başka avrupaya giden türk kaleci hatırlamıyorum.

Bencede kaleci sınırlaması olmalı... Mesela bgn Almanya da Kahn Lehman Hildebrand Rost Butt Wiese Weidenfeller gibi çok iyi kaleciler var... Bunda tabiki yerli kaleci kuralının faydaı var... Ama bizde Milli Takıma alıcak 3. kaleci bile bulamıyoz...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bir bakıma güzel olur,bir bakıma kötü olur. Güzel yanı yeni Rüştüler yetişir. Kötü yanıda yerli kaleciler basarılı olamazsa ne olacak tekrar karar değişecek mi ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Bence iyi olur. Mesala yabancı kaleci alımı yasaklanabilir veya alınan yabancı kaleci iki yabancı olarak sayılabilir. Çünkü öyle kaleciler getiriyorlar ki Türkler onlardan daha iyi ama işte farkına varılmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o kadar da olmasın ya 1 tane hakları olsun yabancı kaleci mesele 5 yılda 2 yabancı kaleci alma hakları olsa gibi bişey

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post

Galatasaray´da Aykut ve Fevzi Elmas var.Aykut oynuyor ara sira.

Besiktasta Murat sahin var ama o oynamiyor

Trabzonsporda Tolga Zengin var her mac ilk 11de.

Bence semsi düsüncesinde cok hakli.Milli takimin kaleci sikintisi var ve bu yöntemle artik takimlarimiz yerli kalecilere dönerler...

Ankaraspor kalecisi Hakan Arıkan, Sırbistan Milli Takımı kalecisi Jevric ve Gana Milli Takımı kalecisi Kingston'ı yedek bırakmışsa eğer, böyle bir sınırlandırma getirilmeli. Martinez'lerden, Mondragon'lardan, Runje'lerden daha iyi Türk kalecilerimiz de var muhakkak.

Rüştü, Volkan, Serdar, Aykut, Fevzi, Özden, Orkun, Murat Şahin, Tolga Zengin, Hakan Arıkan gibi kaliteli yerli kalecilerimiz var. Aralarından herhangi 3 tanesi rahatlıkla Türkiye Milli Takımı kalecisini koruyabilecek kapasitede.

Böyle bir sınırlandırma gerçekten çok mantıklı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mondragon'dan daha iyi bir Türk kaleci yok bence .. Galatasaray'da oynadığı için söylemiyorum, aynı zamanda Cordoba kadar iyi de bir Türk kaleci yok şu anda .. Alt yapıya daha fazla önem verilirse ilerleyen zamanlar daha iyi kalecilerimiz olabilir ..

Nesil
    2007
    Yer
    İkliminin Sert, Erkeğinin MERT olduğu AfYoNKaRaHiSaR'dan

tee enginden beri fenerde milli takım kalesi.. Bence de kaleciler Türk olmalı arkanı sağlam adama dayayacaksın elin gavuru düşünmeyebilir..

bu arada uykum firari Turgay Şeren mi ne o adamın adı Galatasarayın tee 1950 lerdek kalecisi telegolde yorum yapıyordu şimdilerde izlemediğim için bilmiyorum hala yapıyormu.. Arjantin de River Plate de oynamış zamanında o adam hemde 19 yaşındayken..
    Bende sevdim seni, gözbebeğim gibi.
    Bende aşık oldum güller gibi soldum..
    Çok sevmiştim seni, Kerem'in aşkı gibi; Ama ASLI sen değildin...

Nesil
    2006

Genç kalecilerin önü açılır ..

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Mondragon'dan daha iyi bir Türk kaleci yok bence .. Galatasaray'da oynadığı için söylemiyorum, aynı zamanda Cordoba kadar iyi de bir Türk kaleci yok şu anda .. Alt yapıya daha fazla önem verilirse ilerleyen zamanlar daha iyi kalecilerimiz olabilir ..
    Bence Rüştü'ye, Volkan'a, Özden'e, Orkun'a ve daha birçok Türk kalecisine haksızlık ediyorsun.

Volkan´a kaleci diyenlere sasiriyorum dogrusu.Fenerbahcenin paf takimindan bir kaleci gelse volkandan daha basarili olur.Serdar zaten formayi kapti volkandan artik volkan 40 taklada atsa Serdar´dan formayi kapamaz,milli takimin kaleciliginide aykut,fevzi,tolga zengin,serdar gibi yetenekli kaleciler yapar cok kisa zamanda Volkan´dan kurtuluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Volkan´a kaleci diyenlere sasiriyorum dogrusu.Fenerbahcenin paf takimindan bir kaleci gelse volkandan daha basarili olur.Serdar zaten formayi kapti volkandan artik volkan 40 taklada atsa Serdar´dan formayi kapamaz,milli takimin kaleciliginide aykut,fevzi,tolga zengin,serdar gibi yetenekli kaleciler yapar cok kisa zamanda Volkan´dan kurtuluruz.
    Zaten bir dahaki milli maçta Rüştü oynar
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    bizdede tolga var jeferson gidiyo zaten ama ne anlamı varki almanyanın şimdi çektiği sorun kaleci sorunu genç ve iyi kaleci yok bizdede olursa yani onlardaki gibi ters teperse

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

olmasın bence..

Mesaj Yetkileri