bi heyecanla girdim ama .....
süper otelmiş
)
pek bişi beklemiodum zaten,foruma öyle fotoğraflar koymak yasaktır muhtemelen.
Yahu bunların hiçbirisi nerede görülmemiş?Paris Hilton Oteli yazın, 100'den fazla resmini bulursunuz.
![]()
Girmeden önce Baran'ın yazdığını gördüm ve forum kurallarını ihlal etmeyeceğine emin olduğumdan böyle birşey çıkacağını tahmin etmiştim.![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Yav kardeşim böyle hayal kırıklıkları bizi bunalıma sokabilir lütfen dikkat edelim arkadaşlar![]()
So what?
Saike
Baran hayallerimi yıktın. Depresyona girdim senin yüzünden. Ne kadar heyecanla bu konuyu açtığımı anlatamam sana. Lan dedim kapanmadan bakmam lazım resimlere ama çıka çıka otel çıktı şansıma.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Alican efendi birak bu ayaklari,simdi kanmamis numarasi yapiyon ama normalde senin bu konulara olan hassasiyetini bilmeyen yoktur![]()
Hea aliş![]()
So what?
Saike
Depresyondayım:'(. Ben de şimdi ne güzel Paris Hilton'un resimlerini göreceğim diye heveslenmiştim![]()
olmadı bubanane otelden sanki gitcez
Ya basligi bi anlik sazanlikla Paris Hilton´un hic görülmemis fotograflari yaptik
Modlardan ricam basligi Paris Hilton´un mükemmel fotograflari yapsinlar![]()
paris hiltonun görülmeyen fotoğraflarımı kaldı...D
tüh be bir heyecanla girdim ama çıka çıka bu çıktı![]()
Elektrik çarpmışa döndüm resimleri görünce.Yapılırmı böyle şaka.![]()
nerde nerde..
baydı boleleri bence..
gerceklerini koyun![]()
Yanlış hatırlamıyorsam aynısı mizahta birkez daha yapılmıştı o yüzden bu sefer yemedim...
ben de diorum bu tür resimler burada gezmez![]()
koptum ya çok süpersin![]()
Baran abi bi hevesle girdim ama hayal kirikligina ugradim ya![]()
heme başlığı görür görmez tıkladım buymuş meğere![]()
direk dalmıştım tamda![]()
valla ben niye girdim bile bilmiyorum dedim bütün konulara bakacağım siz öyle deyince![]()