1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Oyuncu özellikleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Oyuncu özellikleri

Beyler deneme amaçlı FM modifier ile oyuncumun özelliklerinin hepsini 20 yaptım. ay sonunda hepsi 14 15 falan oldu. Bir kaç tane hariç. Diyelim finishingi 18 di o da 15 oldu. niye böyle oluyor acaba. Oyuncunun CA=164 PA=170 ti. Belk i bununla bir alakası var bilmiyom. Biri bana bunun nedenini ve nasıl yapabileceğimi öğretebilir mi? Eğer hep böle oluyorsa bir kaç özelliğini arttırdığımda belki diğer özellikleri düşüyordur. Yardımlarınızı bekliyorum..

Futbolcunun yaşı küçükse ve fiziği iyi değilse özellikleri kaldıramayabilir. CA ve PA yı bilmiyorum bu konuda bişi diyemem

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler yok mu bu konu hakkında fikri olan eminim bir çoğunuz FM modifier kullanmış ve inceliklerini biliyorsunuzdur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ca pa yi yükseltmen lazım arkdaşım diğer özelliklerini yükseltsen olmuyor ca =200
    pa=200 yap sonra güçleri 20 yap olur..

Nesil
    2006
    Yer
    ist.

hiç denemedm ama bnce hiç zevkli olmaz bnce deneme bile
    Bir üyemize özel mesaj yolu ile hakaret & küfür ettiği gerekçesiyle süresiz uzaklaştırılmıştır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bahadir0153 View Post
    Futbolcunun yaşı küçükse ve fiziği iyi değilse özellikleri kaldıramayabilir. CA ve PA yı bilmiyorum bu konuda bişi diyemem
    dogru yası kucukse ayarladıgın ozellıkler cıkmaz 21-22 yaslarında yaparsan edıtorde ne yazdıysan oyunda o cıkar potansıyel fln da yuksek olmalı tabı.. ayrıca antrenman programından olabılır eer oynadıktasn sonra dustuyse

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet öle yapma hile olur

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

oyunun özelliği gidiyor beaa

bundan ne zevk alıonuz her takımı yenmekte ne var

Mesaj Yetkileri