-
Gerets: Artık şansımız kalmadı
Kayseri Erciyesspor yenilgisiyle şampiyonluk yarışından uzaklaştıklarını vurgulayan Erik Gerets, "Eğer taraftarımızla oynasaydık, daha farklı olabilirdi. Bundan sonra gençler daha fazla şans bulacak" diye konuştu.
Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Erciyesspor yenilgisiyle şampiyonluk yarışından uzaklaştıklarını söyledi. Sadece galibiyeti düşündükleri için sahaya 3 forvetle çıktıklarını anlatan Belçikalı hoca, "Ancak istediğimizi sahaya yansıtamadık. İkinci yarıda çabalamamıza rağmen bir türlü ihtiyacımız olan golü bulamadık. 10 kişiyle de maçı çevirecek pozisyonları bulduk. Ancak, sonuç alamadık" dedi.
Gençler şans bulacak
Kırmızı kart gören Iliç'in pozisyonunu bir kez daha izleyeceklerini, Adnan Polat'la görüştükten sonra ceza konusunun gündeme geleceğini anlatan Gerets, şöyle devam etti: "Sahamızın kapanmasına neden olan o kişi, kulübe ne kadar zarar verdiğini anlamıştır. Eğer taraftarımızla oynasaydık, daha farklı olabilirdi. Ümit'in, Necati'nin oyunları fena değildi. Bundan sonra gençler de artık kadroda yer bulacak."
işte dürüst bir teknik direktör
-
bunu yeni anladı Gerets bey...
-
olay bitmistir.
game over
-
Gerçekten Galatasaray Seyircili oynasa idi Başka bir sonuç Çıkabilirdi..
-
Galatasaray boş geçti bu seneyi... Artık önümüzdeki sene...
-
Gerets: Hedefimiz Şampiyonlar Ligi
Gerets, artık şampiyonluktan bahsetmenin zor olduğunu belirtti.
Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, geçen muhteşem sezondan sonra, bu sezon "Kabus" ile karşı karşıya kaldıklarını ifade etti.
Gerets, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, artık şampiyonluktan bahsetmenin zor olduğunu dile getirerek, "Ama iyi bir analiz yapıp, önümüzdeki sezon ne yapabileceğimizi düşüneceğiz" dedi.
Belçikalı çalıştırıcı, "Song, önümüzdeki sezon planda var mı?, sorusuna ise "Tabii ki var" yanıtını verdi.
"Kendimize Şampiyonlar Ligi hedefini koyduk" diyen Gerets, "Bu zor olacak. rakibimiz Beşiktaş da bunu kovalıyor. Onlar şampiyonluğu da kovalıyor. Şansımız var, ama zor" şeklinde konuştu.
Alınan sonuçların, gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı kararını etkileyip etkilemeyeceği yönündeki bir soruyu Gerets, "Önümüzdeki sezon için bir mukavelem var, hedefim önümüzdeki sezon yine şampiyonluğu kovalamak. Bunun dışında başka bir düşüncem yok" diye yanıtladı.
Rakibi analiz etmede hata yapmadıklarını savunan Gerets, "Biz bu takımı çok iyi biliyor ve tanıyoruz. 10 kişi kalmamıza rağmen yeterince gol pozisyonu bulduk, sahada golü benim atmamı bekleyemeyiz" dedi.
Maçın seyircisiz oynanması ile ilgili bir soru üzerine de Gerets, "Seyircili olursa bulduğumuz pozisyonlar gol olur muydu bilemem, ama bir gerçek var ki, takımımız çok daha diri ve çok ayakta olacaktı. Bu ilk 20 dakika için özellikle geçerli" açıklamasını yaptı.
-
hele şükür anlayabildi... bunu daha ilk geldii gün anlamalıydı 
anladınız siz onu
-
Sen Song u oynatma Hakan Sukur u 11 de baslat sans kalmadi de ohh Gerets bey
-
adam kendi elleriyle bizi şampiyonluktan etti helal olsun.önceki haftalardan belliydi şampiyon olamayacağımız adam yeni anlamış.
seneye yeni bir teknik adam şart bize.
-
bu sene uefayı kaçırmasın elinden
-
songu oynatmazsa yenilgi garantidir
-
abi elinde o kadar kaliteli genç olan bir hoca neden hala 35 yasındakı hakanda 30 yasındakı tomasta ısrar eder? anlamıyorum ben besıktaslıyım ama geretsı gercekten anlamıyorum ılgınc bır ınsan
-
ohh iyiki kabul etti şampiyonluğun gittiğini bundan sonra takımdaki gençler oynasın sevindim buna
-
The End.
Game Over Galatasaray..
-
sampiyonlar ligide zor uefa da zora gircek gibiiii
-
-
Zaten Galatasaray sezon başında şampiyon takıma adam gibi takviye yapmayarak büyük bir hataya düştü
-
Her sene şampiyon olacağız diye bir kural yok ..
-
bence bu takim bu durumuyla hicbisi haketmio..
Mesaj Yetkileri