Kayseri Erciyesspor'un, önce kupada ardından da ligde Galatasaray'a indirdiği büyük darbeler, bu takımın teknik direktörü Bülent Korkmaz'ı gündemin birinci maddesine yerleştirdi.

Yıllarca formasını giydiği Galatasaray'a en acı darbeleri indiren Korkmaz, "Ben ekmeğimi nereden yiyorsam orası için var gücümle çalışırım. Bunu yıllarca Galatasaray'da gösterdim. Şimdi de Erciyes'teyim ve ekmeğimi Kayseri'den yiyorum. Tabii ki bu takımın başarısı için çalışacağım. Bundan daha normal ne olabilir?" dedi. Erciyesspor'un Galatasaray maçında aldığı galibiyetin çok büyük önemi olduğuna değinen Bülent Korkmaz, "Bu galibiyet ligde kalacağımızın müjdesi oldu sanki.

Ligde kalma yolunda her zaman şansımız olduğunu düşünüyorum. Biz geldiğimiz zaman kimse şans vermiyordu. İlk devre 11 puan toplayan Kayseri Erciyesspor'da 17 puan topladık. Maç maç gidiyoruz. Kazandıkça şansımız artar." ifadelerini kullandı. Bülent Korkmaz, G.Saray maçında kasıtlı sert hareketlerle suçlandıklarının hatırlatılması üzerine, "Ortada bir hakem var, gereken cezalandırmayı hakemler yapıyor. Türk futbolunun yol kat edememesinin nedeni, mücadele seviyesinin üst düzeyde olmamasıdır. Hiç kasti hareket yok. Her hareket topaydı." şeklinde konuştu.09.04.2007

Kaynak : Zaman