1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: FM 2007'de Bir Problem Buldum Sanırım!!!

Hybrid View

1. Talking FM 2007'de Bir Problem Buldum Sanırım!!!

Galatasaray ile oynarken Türkiye Kupası Çeyrek Final Mücadelesinde ilk maçta Beşiktaş ile Fenerbahçe İnönüde 2-2 berabere kaldı. 2. maç Kadıköyde oynandı ve 90DK 0-0 sonra erdi ve karşılaşma uzatmalara gitti! Normalde kurallar gereği deplasman golü avantajıyla Fenerbahçe tur atlaması gerekiyordu ama BJK uzatmalarda (110.dk'da) attığı gol ile yarı finale yükseldi... Bence saçma birşey... nasıl böyle bir hata yapmışlar anlamadım valla...

bendede benzer bi durum oldu ama olması gereken oldu yani deplasman golü geçerli oldu sende nasıl oldu anlamadım

Nesil
    2006

Bende de oluyo ama lehime tabi

deplasman golü kuralını koymayı unutmuşlar FortisTK ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by general54 View Post
    Galatasaray ile oynarken Türkiye Kupası Çeyrek Final Mücadelesinde ilk maçta Beşiktaş ile Fenerbahçe İnönüde 2-2 berabere kaldı. 2. maç Kadıköyde oynandı ve 90DK 0-0 sonra erdi ve karşılaşma uzatmalara gitti! Normalde kurallar gereği deplasman golü avantajıyla Fenerbahçe tur atlaması gerekiyordu ama BJK uzatmalarda (110.dk'da) attığı gol ile yarı finale yükseldi... Bence saçma birşey... nasıl böyle bir hata yapmışlar anlamadım valla...
    normalde diosun biz fm 07 oynuyorus (1502005'ten alıntıdır)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kötü bir durum. Ben hiç dikkat etmemiştim bu duruma, çünkü hiç böyle bir tur atlama olmamıştı bende. ŞL, Uefa gibi yerlerde bu mevcut. Fortis Türkiye Kupası'nda farklı bir sistem olduğunu da sanmıyorum.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu oyunla alakalı bir hata ve FM 2008'de düzeltilecek.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Çift taraflı averajlarda aksilikler olabiliyo... Ama abinin dedigi gibi 2008 de düzeltilir inş...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Türkiye'de geçersiz ama Avrupa'da geçerli.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

bu zaten biLinen bir hataydı ki..2006 da da böyLeydi sanırım
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

avrupada da aynı hata var arsenalla macım var west hamım ilk maç deplasmanda 1-1 ikinci mac 0-0 uzatmaya giddi zarzor golü yemeden bitirebildim düzeltilir ihşallah

akyolsamet Misafir

benimde bir sorunum var lutfen bir care bulun bana fm 2007 memory warnin g dio ve asagida fm 2007 is running dangerously low on memory.please quit and free up some memory diyor lutfen bilen soylesin

turkiye de deplasman golunu gecerli saymiyolar skor esitse uzatmaya gidiyo

banada denk gelmedi insallah denk gelmez :>

aynen türkiye kupasında bende de oldu hemde iki kez ama ecc ve ec de olmuyo bende feneri ilk maçta 2-1 kazandım ikinci maç 1-0 dı ve uzadı gerçi sonra alex bitane daha atıp hakkı buldurdu ama ben gol atsa idim fener elenecekti

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

yaw bu sene çok kötüydü fm açısından fm 2008 kusursuz olur inş.

Ben bu hata sayesinde fm 2006 da trabzonsporla uefa kupasında finale kaldım

Mesaj Yetkileri