1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Çarşı'dan örnek olacak davranış

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Çarşı'dan örnek olacak davranış

Beşiktaş'ın en büyük taraftar grubu "Çarşı", kuruluşunun 25. yılı nedeniyle düzenleyeceği etkinliklere örnek bir davranış ile başlayacak.

Siyah-beyazlı taraftarlar, kuruluş yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Kızılay'a topluca kan bağışında bulunacaklar. Taraftarlar, Beşiktaş'ın, Antalyaspor ile Turkcell Süper Lig'de karşı karşıya geleceği cumartesi günü, Beşiktaş'taki Barbaros Hayrettin Paşa Meydanı'nda kurulacak Kızılay çadırlarında kan bağışlayacaklar.

Organizasyon, saat 10.00 ile 17.00 arasında gerçekleştirilecek ve taraftarlar daha sonra BJK İnönü Stadı'nda Antalyaspor maçında takımlarını destekleyecekler .

Helal olsun Çarşı sana... Bir kez daha BJK li olmanın ayrıcalıgını gördüm...

Cok güzel olmus. Carsı gerçekten de mükemmel bir grup.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çarşı zaten Şebinkarahisarlıdır benim memleketimden yaparalar böle naziklik
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Çarşı zaten Şebinkarahisarlıdır benim memleketimden yaparalar böle naziklik
    Çarşı zaten Şebinkarahisarlıdır derken???

Çarşı grubuna tebrikler bir beşiktaşlı olarak gurur duydum...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Zaten forumlarda konuşuluyordu,işte şimdi hayata geçiriliyor.Beşiktaş Çarşı'nın 25. Yılı kutlu olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Helal olsun Çarşı'ya..

Nesil
    2006

Çarşı kan bağışlıyor helal olsun. Bir gruba bağlanmadan kan bağışında bulunanlara helal olmasın mı? Öyle yazıyorsunuz ki sanki bu devlette tek çarşı kan bağışlıyor.

Güzel bir davranış tebrikler.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Çarşı kan bağışlıyor helal olsun. Bir gruba bağlanmadan kan bağışında bulunanlara helal olmasın mı? Öyle yazıyorsunuz ki sanki bu devlette tek çarşı kan bağışlıyor.

Bence sen yazılanları yanlış anladın Batuhan kimsenin öyle bir iddiası yok Çarşı'dan başka kan bağışı yapılmıyor diye.Dediğimiz sadece şu bir tribün grubu olması itibarıyla yaptıkları duyarlı bir davranış.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post

İyi bir şey yapanı tebrik etmessen o iyi şeyi yapacak olanları da engellersin.Adamlar hiçbir çıkarları olmadan iyi bir şey yapalım düşüncesi ile 25. yılında(Acaba başkaları neler yapardı?Herhalde sazlı sözlü eğlence) kan bağışı yapıyorlar toplu halde,belki verdikleri kanlar hayat kurtaracak.Niye böyle düşündüğünü anlamadım.Zaten çArşı kimsede teşekkür yada tebrik almak için böyle bir şey yapmıyor...

Burda kimse sadece çArşı kan bağışlıyor,sadece onlara helal olsun dememiş zaten.Neyse tartışmak yersiz,çıkarsız kan veren herkese teşekkürler.

çarşı kızılaya karşı değilmi
    gerçekten çarşı grubu üyelerini tebrik ediyorum.ve tüm kan bağışlayanları.

Helal olsun.,

BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ LI OLMASIN BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN.

Mesaj Yetkileri