1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Devre arasi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Devre arasi

bu devre arasi konusmalarini asistana biraksak..ii olur mu??..yoksa illaki kendimiz mi yapalım??

bence kendin yap,ama eğer asistan managerinin man managementi ,motivationing i iyiyse ona bırak.

Nesil
    2005
    Yer
    34

beyler cok sıkıyo konusmalar ben hep asistana bırakıyorum... başarılı oluyorum ama jamboo nun dedigi gibi iyi olması gerek asistanın

Bence kendin yap bende baya etkili oldu baya mac cevirdim

Nesil
    2003
    Yer
    Kırklareli, Ankara

Bende önceden kendim ayarlıyordum ama bir yerde yanlış yapınca bütün takım baştan başa değişiyor. O yüzden kaliteli bir asistanım varsa ve küçük bir takımın başındaysam kendimi kanıtlayana kadar asistana bırakırım ben genelde.

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Hiç uğraşmak istemediğimden asistana bıraktım keşke birde şu ilk 11'de oynamak isteyen arkadaşlarla konuşmayıda asistana bırakabilsek

Nesil
    2003
    Yer
    Kırklareli, Ankara

Onlar beni yedi bitirdi, o adamlar yüzünden profilim alt üst oldu. Ben artık onlara cevap vermiyorum eğer önem verdiğim oyuncular değilse. Zaten hiçbir madde tam manada çözüme kavuşturamıyor bu sıkıntıyı. İlla adamı ilk 11 çıkarmak gerekiyor. Çok ender rastladım kendiliğinden akıllanan adamlara.

valla devre arası konusmalarda çok dikkatli olmak gerekiyor bazen çok sert bir konuşma ile oyunu çevirebiliyorsunuz bazen de çok yumuşak olunca kaybedebiliyorsunuz...Galatasarayı ilk yarıda 4-0 ezerken...thrilled demiştim...ki hakkatten de öyleydi :=) sonra 4-4 oldu

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

bende öle ilk 11 de neden beni oynatmıyosun diye biri sızlanırsa,3 gün sonra kontratı fesh edilmiş olur.İster Anelka olsun ister genç olsun

Nesil
    2005
    Yer
    34

beyler valla bende nezaman oyle desinler benim cevabımdan sonra ozur diliyolar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben devre arası konuşma yapmıyorum pek bişi değişmiyo bazende işte cesaretlendirmek varya onu yapıoyorum daha enteresan bi hal alıyor ?

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

ya ben bjk deyim ilk yari veya 2.yari yenilsemde yensemde konusmalar filan gelmio ama baska takim aliom onda geliyo bu is nasil oluyo ya

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Bence kesinlikle kendimiz yapmalıyız konuşmaları...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

arkadaslar asistana nasıl bırakılıyo anlatabilirmisiniz

Mesaj Yetkileri