1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Oyuncu Satmanin Kolay Yolu

Default Oyuncu Satmanin Kolay Yolu

Futbolcuyu satilik llistesine koymak yerine kadro durumunu kulubun ihtiyaci yuok olarak ayarlayin teklif yagiyo.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İyide bunu hemen hemen herkez biliyordur ki

beyler size bir şey sorcam ama bana geri dönerseniz sevinirim bu Football manager 2007 LİVE çıkmış online oynanabiliyormuş nasıl üye oluyoruz peki beni bilgilendirirseniz sevinirim?

Nesil
    2006

Sağol yinede bilmeyen arkadaslarımız vardır

bende hiç oyuncu satamıom Deli olucam tottenhamla oynarken o kadar berbatovu satılığa çıkardım aaron lennonu satılığa çıkardım hiç almak isteyen bile olmadı oyuncu satamıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2006 da işe yarıyordu ancak 2007 de nedense bende pek işe yaramıyor bu yöntem

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

valla bende ise yariyor hep arkadas dedigi gibi yapiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

ben bilmiyodum adamı satılığa çıkarmadan ihtiyacı yok diyoz öylemi deniycem bakalım eywallah hocam..

Arkadaşlar önce satılıga çıkarıp sonra klüblere düşük bir fiyata önerin büyük oranda satarsınız...
    -Msl üstte arkadaş Berbatov u satamadım demiş 10m€ degeri varsa 5e öner gider...

saolasın ben biliyodum ama yine saol

Quote Originally Posted by fıratcan_bjk View Post
    Arkadaşlar önce satılıga çıkarıp sonra klüblere düşük bir fiyata önerin büyük oranda satarsınız...
    -Msl üstte arkadaş Berbatov u satamadım demiş 10m€ degeri varsa 5e öner gider...
    değeri 32 milyondu herifi satılığa çıkardım klüplere 10 milyondan önerdim hiç biri ilgilenmedi ayrıca bazı klüplerde oyuncunun değerini düşürürseniz belki alırız diyolardı 0 yaptım yinede almadılar nasıl iş bu ?bide oyuncu satarken hep değerinin aşağısındamı satıcaz yani illa ?

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by ölümüne_mokoko View Post
    değeri 32 milyondu herifi satılığa çıkardım klüplere 10 milyondan önerdim hiç biri ilgilenmedi ayrıca bazı klüplerde oyuncunun değerini düşürürseniz belki alırız diyolardı 0 yaptım yinede almadılar nasıl iş bu ?bide oyuncu satarken hep değerinin aşağısındamı satıcaz yani illa ?
    malesef evet

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Favori Personel: Edgar Davids Favori Menajer: Jose Mourinho

satılık listesine + klübün ihtiyacı yok seçin kısa yoldan gönderin

eger satılık lıstesınde ıse ve statu olarak klube lazım degıl ıse oyuncu degerınden daha az bı fıyata gıder.
    ztn dıger klubler senınde satmak ıstedıgın oyuncu ıcın neden fazla wermek ıstesınlerki mantık olarak dogru yanı
    ama eger dersenkı oyuncunun performansı ıyı ama yınede yerıne daha ıyısını alcam veya para lazım dersen oyuncuyu satılık lıstesıne ama statu olarak klubun vazgecılmezı olaarak sec ozaman gor fıyatları

15. Default

bende deivid i satamıyorum...çıldırcam ya.....adam iyi performansta gösteriyor neden almıyorlar anlamıyorum.........

ondan daha basiti oyuncuyu elinden cikarmak istiyosan kulubun ihtiyaci yok yap bir ceza sonra kontrat iptal......

Eline sağlık ben bilmiyordum.Deniycem mutlaka.Hep oyuncular elimde kalıyordu.Artık satarım!

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by incredible View Post
    bende deivid i satamıyorum...çıldırcam ya.....adam iyi performansta gösteriyor neden almıyorlar anlamıyorum.........
    abi ben deivid'i barcelona'ya 578 k'ye sattım

Aynen ya bende Deivid le Edu yu satamıyorum.Kafayı yiycem!

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

[transfer listesi+kulübün ihtiyacı yok] daha mantıklı

Mesaj Yetkileri