1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Göztepe'de büyük operasyon

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Göztepe'de büyük operasyon

Amatör kümeye düşmesi kesinleşen 3. Lig 3. Grup takımlarından Göztepe'de, dernek başkanı Mustafa Kocaoğlu, 6 futbolcu ile yollarını ayırdıklarını söyledi.

Mustafa Kocaoğlu, Göztepe'nin amatör kümeye düşmesiyle camianın bazı isimlerinin "asılsız" iddialarla kamuoyunun karşısına çıktıklarını öne sürdü.

Kendisinin kimsenin önünü kesmediğini, kulübe sahip çıkmak isteyen herkesin çaba gösterme imkanına sahip olduğunu belirten Kocaoğlu, "Derneğimize sahip çıkalım. Üye sayımızı arttıralım. Yeterli üyeye sahip olduğumuzda da genel kurulu yapalım ve layık olan bu kulübün yönetimine gelsin. Ben bugüne kadar kimseye engel olmadım, zaten olmam da mümkün değil. El ele verelim Göztepemizi bu durumundan kurtaralım. Bizim herkese kapımız açık" dedi.

6 FUTBOLCUYLA YOLLARIMIZ AYRILDI

Kocaoğlu, sözleşmeleri devam eden kaleci İbrahim, Erdal Kocaaycan, Vahit Saran, Abdullah Hacıserhatoğlu, Uğur Aksoy, Metin Yüksek ile çalışmak istemediklerini, gelecek sezon bu oyuncuları takımda görmek istemediklerini belirtti.

Ayrıca, kulüpte kalmak istemediklerini belirten Emre Gümüşkaya, Taylan Yolal, Bülent Dönmez ve Özkan Sert'i de serbest bıraktıklarını belirten Kocaoğlu, "3. Lig'teki son maçımız olan Bozüyük maçı için yeterli kadromuz var. Kimse merak etmesin. Bu kulübü bedel karşılığı satanlar, mahkemede yargılananlar bu kulüpten içeri giremez. Bunun dışında Göztepe'yi kurtaracağına beni inandırana kulübü ellerimle teslim ederim" diye konuştu.

Göztepe Hizmetleri A.Ş. ile ilgili icra iflas davası açacaklarını ifade eden Kocaoğlu, şirketin hükmü şahsiyeti kalmadığını ortaya koyan davayı açarak, kulübü borç yükünün altından kurtaracaklarını kaydetti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

onlar iyisini bilir
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    kievden :D yada izmirden

gıttı guzelım goztepe yenıden super lıgde gormek ıstıyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Favori Personel: Edgar Davids Favori Menajer: Jose Mourinho

göztepeyi bu duruma düşüren herkes cezasını çekmeli

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by TheCure View Post
    göztepeyi bu duruma düşüren herkes cezasını çekmeli
    katılıyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Tarihi yok olan bir kulübümüz daha.Yazık...
    (/s)

Mesaj Yetkileri