1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: İşte Türk'ün Gücü

Default İşte Türk'ün Gücü

Chelsea ile 2 yılda 10 tane kupa alınca, ve de 7.02 yamasını da yüklemeyi başarınca, ben de taraftarı olduğum takımın başına geçtim. Yani Beşiktaş'ın. (Yeni oyun açtım)

Şu an 2008 senesindeyim, ilk senemde Türkiye Şampiyonluğu, Türkiye Kupasını aldım ve UEFA finalinde Newcastle'a kaybettim

Neyse bu sene Şampiyonlar liginde kılpayı 3. oldum ve çeyrek finaldeki rakibim Barcelona idi. (Daha önce PSV'yi eledim)

Şimdi asıl konuya gelirsek, alttaki görüntülere bakarsanız, Runje dışında takımımın ilk onbirinde hiçbir yabancı oyuncu bulunmuyor. Yani demek istediğim, yabancı futbolcular herşey demek değil, iyi bir taktik ve kaliteli Türk oyuncularla bazı şeyleri başarmak mümkün Sadece Türklerden oluşmuş bir takımla (kaleci hariç) Barca gibi bir takımı yenmek çok hoşuma gitti, bu yüzden paylaşmak istedim sizinle.

Tebrikler kardes....

Bir Beşiktaş taraftarı olarak seni kutluyorum....Başarılarının devamını diliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    -

barcelona galibiyeti ilginçmiş hile yaptığını söylemiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Evet çok süper olmuş..!
    (/s)

Nesil
    2006

tebrikler süper

Ben galatasaray'lıyım ama seni tebrik etmek isterim.Beşiktaş'ın gerçekte yapamadığını yapmışsın tabi bu galibiyeti umarım ki sağlar.Çünkü bu denli büyük klubleri yenmek çok zordur.Bilmezmiyim.

Takım oyundada BEŞİKTAŞ olsa beşiktaş işte reeldede barcaya 3-0 çakmıştık uzun bi zaman önce

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tbrkler kardeş
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Bir Beşiktaşlı olarak bu galibiyetinin beni gururlandırdığını açıkça söyleyebilirim.Tebrikler.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BarceLonayı zaten her zaman yeneriz sorun değiL önceden de yapmıştık
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

helal olsun TURKUN GUCU

Nesil
    2006

Gudjohnssen gibi bir dünya yıldızı sakatmış gerçi ama yenmişsinDAha bunun inönüsü var
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Valla bir BJKli olarak çok gururlandım oyun olsa bile

Mesaj Yetkileri