Türkiye liginde 2005-2006 sezonu bittikten sonra yeni sezon başlamıyor, fikstürde türkiye ligi gözükmüyor. sadece Türkiye kupası devam ediyor. diğer liglerde böyle bir sorun yok. varmı çaresini bilen?
Türkiye liginde 2005-2006 sezonu bittikten sonra yeni sezon başlamıyor, fikstürde türkiye ligi gözükmüyor. sadece Türkiye kupası devam ediyor. diğer liglerde böyle bir sorun yok. varmı çaresini bilen?
Lütfen v6.0.2 yi kurun.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
bendede aynı hata var 6.0.2 den baska çozum yok mu
peki onu kurunca kayıtlı oyunlar durar mı neden bu versiyonda açılmıyor
yutseven kardeş sen oyunun demo olmadığından eminmisin bendede demo varken lig bittiğinde diğer lige geçemiodum
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ama benimki demo diil bende de aynı şey oluyor neden bu yama gerekiyor acaba
Tüh konu varmış boşa açtım bende bugün
Bendede aynı sorun var 6.0.2 yi kurdum ama aynen devam ediyor lig sorunu sanırım kayıtlı oyunda yemiyor baştan mı kurmak gerek acaba ..![]()
Kayıtlı oyunda işe yaramaz.Data değiştiği için yeni oyun açmalısınız...
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
6,0,2 tek cozum . onu kurunca duzeLior iLk basta bende de oLmustu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
arkadaşlar bunun sebebi açılmış bi konuda daha yazılmıştı.2.ligdeki takımların hangisinin a kategorisine çıkacağı belli olmadıı için yeni sezon başlamıyor.tek çözüm arrkadaşın dediği gibi 6.02 yükleyip oyuna yeniden başlıcaksınız.artık kayıtlı oyunlara elveda diyebilirsiniz
tamam sağol bir denerim
oyun demo diil bendede olmuştu ve 6.0.2yi yükleyince sezon başlıyor ben taaa 2008e kadar beklemiştimOriginally Posted by cifaaa
evet benimkindede 2. sezon başlamıyor sadece uefaya gidiyosan uefa başlıyor ş. ligine gidiosan ş. ligi başlıyor ama lig başlamıyor