1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Devam eden oyunda , kurulmamis ligi aktif hale getirmek ?

Default Devam eden oyunda , kurulmamis ligi aktif hale getirmek ?

Bu konuda bilgisi olan arkadaslar varsa lütfen cevap yazsin , bildigim kadariyla 7 seneden beri böyle bir halti duymadim ama dedim belki biseyler duyan , uygulamis olan vardir diye sorayim dedim ,

Oyuna baslarken Ingiltere ligi'ni kurmamistim fakat simdi Ingiltere Ligi'ne gecmek istiyorum bi hile hurda trick bilen arkadas var mi =) ?

Saygilar..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Böyle bir uygulama yok sanırım mesela İngiltere ligini seçmedin İlgiltere liginden bir takım yönetemezsin..

Nesil
    2005
    Yer
    Dünya'dan

olmaz öle sey..öle olsan ohoooo gider isvicre ligini açarım 10 takım oyun jet gibi hızlı olur

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Böyle bir uygulama yok sanırım mesela İngiltere ligini seçmedin İlgiltere liginden bir takım yönetemezsin..
    Quote Originally Posted by KaRDiNaL View Post
    olmaz öle sey..öle olsan ohoooo gider isvicre ligini açarım 10 takım oyun jet gibi hızlı olur
    beyler ilginiz güzel tesekkürler de , böyle birsey olmadigini bende biliyorum , bilen varsa eger bir trigini anlatsin diye konuyu actim eger fark ettiyseniz ?!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Eagle_Eye View Post
    beyler ilginiz güzel tesekkürler de , böyle birsey olmadigini bende biliyorum , bilen varsa eger bir trigini anlatsin diye konuyu actim eger fark ettiyseniz ?!
    Bir trick, yani Türkçesi hilesi de yok. Konu gereksiz uzamasın diye kapıyorum.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri