-
Pendikspor
0-2 Kartalspor
En büyük rakibimiz Maltepespor, ondan sonra da Pendikspordur. Bu maçı kazanmanın ayrı bir önemi vardı. Aslanlarım bunu başardılar.

-
Kartalspor
1-0 Erciyesspor
Türkiye Kupası'nda ikinci ön eleme turunda Erciyesspor'u mağlub ederek gruplara kalmıştık.
Grubumuz çok zordu. Beşiktaş, Trabzonspor, Antalyaspor, Elazığspor ve
Kartalspor aynı grupta idiler. Beşiktaş 1, Trabzon 2 olur diyordu eleştirmenler ve spor adamları.

-
Bucaspor
1-2 Kartalspor
Bir başka İzmir takımı ile karşılaşıyorduk. İzmirspor kadar kolay bir rakip değildi Buca ama biz üstesinden gelmeyi bildik

-
Kartalspor
1-1 Nazilli Bld. Spor
Nazilli'yi konuk ediyorduk. Oynamayıp, oynatmamayı dşünür gibiydiler. Kontra ile öne geçtiler. Neyse ki maçı kurtarmayı bildik. 1 puana razı olduk.

-
Kartalspor
1-1 Turgutluspor
İki maçtır aynı skor ile berabere kalıyoruz. İnşallah önümüzdeki maçlarda puan kaybını lugatımızdan silerek hızlı, kollektif, akıcı futbolumuza kavuşacağız, diye düşünüyordum.
Turgutluspor maçı ile 10 takımlı grupta her takım 9 maç yapmış, yani ilk bölümün ilk devresini bitirmişti. Zirvede Kartaslpor yer alıyordu. Ardından Dardenelspor geliyordu.
Dardenelspor'un hemen altında Sariyer, Bucaspor, İzmirspor kapışıyorlardı, zirveye yaklaşmak için.

-
Sariyer
0-2 Kartalspor
Kartal'da berabere kaldığımız Sariyer takımına, deplasmanda, mağlubiyeti tattırmıştık. Bu mağlubiyet ile onlar da ilk ikiyi yakalama hususunda ağır darbe almışlardı.

-
Kartalspor
4-0 Zeytinburnuspor
Evinde 2-1 gibi bir skorla zorlanarak yendiğimiz Z.Burnuspor'u Kartal'da 4 gol atarak mağlub ettik ve play off a kalmayı garantiledik. Ama biz ilk ikiden direkt olarak yükselme grubuna kalmak istiyordum.

-
Elazığspor
1-4 Kartalspor
Lig A'da oynayan bir takım karşısında beklemediğim kadar sağlam bir futbol oynamıştı takım. Bu galibiyetler benim için çok önemliydi. Çıkamayacağımı biliyordum bu gruptan, ancak para kazanmak için elimizden geleni yapıyorduk.

-
İzmirspor
1-1 Kartalspor
5-1'lik mağlubiyeti unutmamışa benziyor İzmirspor. Gerçekten çok iyi oynadılar. Ama bu maçtan da yenilgi almadan çıkmayı bildik.

-
Kartalspor
1-0 Dardanelspor
Evimizde takipçimizi konuk ediyorduk. Galibiyet parolası ile maça çıktık ve maçı aldık. Bu yenilgi Dardanelspor'u endişelendirse de alt taraftan gelen z.burnu ve sariyer birbirleri ile oynadıkları maçta berabere kalınca Dardanel de 2.sırayı garantiliyor gibiydi.
Devamı Gelecek...