1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: BordoBeyaz Formalılar... [Kartalspor Kariyeri]

Default BordoBeyaz Formalılar... [Kartalspor Kariyeri]

Kartalspor kariyerim ile burada olacağım.

Maddi imkanları kısıtlı olan bir takım Kartalspor. Ancak alt kümeleri yakından takip edenler bilirler ki, son 2 sezondur yükselme grubundan ileriye gidemedi BordoBeyazlılar....

Bu kariyerime Kartalspor'a Avrupa Kupası kazandırma paralosı ile başladım...

Transfer ve Hazırlık Maçları

Satılması gereken pek çok oyuncu vardı. Bütün oyuncuları para karşılığı sattım. Yani serbest bırakma maddesini kullanmadım. Gelen teklifleri yeni teklifler yaparak karşıladım. Örneğin Dardanelspr 18K teklif etti ben 30K veya 60 K istedim.

Ayrıca serbest transferden anlaştığım oyuncuları satarak da para kazanmaya çalıştım. Ancak sadece Bülent Üçüncü'yü gönderirken bu taktik işe yaramıştı. Serbestten anlaşıp A.gücü'nden gelen teklife karşı 220K istedim. Böylece Bülent takımda birkaç gün kalarak birkaç yüz bin kazandırmış oldu.

Giden Oyuncular:

Tabii ki Serkan Gedik'i kadroya kattım.
    Takımda özellikle sol kanatta büyük eksiklikler vardı. Hemen girişimlere başlandı ve Oftaşspor'dan Murat Selvi transfer edildi.
    Serbest transferden Bayram Bektaş, Cem Beceren, Erkan Avseren gibi tecrübeli oyuncuları transfer ettim.

Satılık Listesindeki oyuncular da 1 numaralı tercihimdi.
    Mehmet Ali Yeral ismine dikkat edin... Maltepespor, yani ezeli rakibimizden aldığım 20 yaşındaki adam çok büyük işler yapıyor...

Gelen Oyuncular:

(Devre arasında Oktay, Peter, Ümit Aydın, İbrahim Kaş transfer edildi)

Ayrıca takıma birkaç personel de getirdik..

Hazırlık Maçları:

İyi sonuçlar alamadık belki ama maçlarda oynanan futbol iyiydi. Ayrıca sistemi de iyice oturtmuştum bu dönemde.

İşte hazırlık maçları:

İdda Lig B'de ilk maçımız zorlu İzmirspor karşılaşması...

-

Kartalspor 5-1 İzmirspor

Lige fırtına gibi giriyorduk. İlk maçtan rakiplere de ciddi bir göz dağı verdik. İzmirspor'a atılan farkın mimarı Ümit Erbay oldu.

-

Kartalspor 1-1 Sariyer

İzmirspor a 5 atan takım aynı sahada, aynı saatte yine aynı taktikle bu sefer Sariyer karşısındaydı ama bu sefer olmadı. Beraberliği zor kurtardı Kartalspor.

-

Zeytinburnuspor 1-2 Kartalspor

Bu galibiyet Sariyer beraberliğni unutturuyordu. Ancak önümüzdeki Fortis Türkiye Kupası maçından da galibiyetle ayrılmamız gerektiğini biliyoruduk.

-

Kartalspor 2-0 Kasımpaşaspor

Kartal stadında iyi futbol ve bir üst tur...

-

Dardanelspor 2-4 Kartaslpor

Deplasmanda bizim grubun en büyük favorisi ile oynuyorduk. İlk başlarda horoz dövüşü gibi geçen maçın ikinci yarısında farkı yapmayı bildik

-

Kartalspor 4-0 Maltepespor

Üst üste iki maçtır 4 atıyor Kartal. Bu gidişle daha da atacak gibi.
    Yeni transfer Mehmet Ali Yeral eski takımına karşı çıktığı ilk maçında 2 gol birden buluyordu.

Devamı Gelecek.....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar umarım mutlu sona ulaşırsın.

çok güzel bir kariyer oluyor seni takip edicegim çünkü bende kartal sporla kariyere başladım 2 gün önce

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim. Stadı tam bizim okulun yanında olan Kartalspor'un kariyerini görmek güzel.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Quote Originally Posted by LaKe View Post
    Başarılar dilerim. Stadı tam bizim okulun yanında olan Kartalspor'un kariyerini görmek güzel.
    Kartal'da Hangi okul?

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

Güzel..........

Nesil
    2006

güzel gidiyosun tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Kartal'da Hangi okul?
    Ahmet Şimşek Koleji. Bizim okulun Spor binasının tam yanında stad.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ne güzel... Hafta sonu okul oluyor mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla avrupa kupasi kazandirmak okadar kolay degil en az 4 sezon beklemen lazim yada sabir sabir ayrica simdiden takimini kur arastirmalara basla yoksa murat kardes gibi iflasedersin her oyuncuyu alma

Ayrica galip geliyorum diye cok sevinme bir yenilgi aldinmi pesi geliyor bu arada taktigini falan da koysana mesela hermacin dizilislerini

BASARILAR DOSTUM

-

Pendikspor 0-2 Kartalspor

En büyük rakibimiz Maltepespor, ondan sonra da Pendikspordur. Bu maçı kazanmanın ayrı bir önemi vardı. Aslanlarım bunu başardılar.

-

Kartalspor 1-0 Erciyesspor

Türkiye Kupası'nda ikinci ön eleme turunda Erciyesspor'u mağlub ederek gruplara kalmıştık.

Grubumuz çok zordu. Beşiktaş, Trabzonspor, Antalyaspor, Elazığspor ve Kartalspor aynı grupta idiler. Beşiktaş 1, Trabzon 2 olur diyordu eleştirmenler ve spor adamları.

-

Bucaspor 1-2 Kartalspor

Bir başka İzmir takımı ile karşılaşıyorduk. İzmirspor kadar kolay bir rakip değildi Buca ama biz üstesinden gelmeyi bildik

-

Kartalspor 1-1 Nazilli Bld. Spor

Nazilli'yi konuk ediyorduk. Oynamayıp, oynatmamayı dşünür gibiydiler. Kontra ile öne geçtiler. Neyse ki maçı kurtarmayı bildik. 1 puana razı olduk.

-

Kartalspor 1-1 Turgutluspor

İki maçtır aynı skor ile berabere kalıyoruz. İnşallah önümüzdeki maçlarda puan kaybını lugatımızdan silerek hızlı, kollektif, akıcı futbolumuza kavuşacağız, diye düşünüyordum.

Turgutluspor maçı ile 10 takımlı grupta her takım 9 maç yapmış, yani ilk bölümün ilk devresini bitirmişti. Zirvede Kartaslpor yer alıyordu. Ardından Dardenelspor geliyordu.
    Dardenelspor'un hemen altında Sariyer, Bucaspor, İzmirspor kapışıyorlardı, zirveye yaklaşmak için.

-

Sariyer 0-2 Kartalspor

Kartal'da berabere kaldığımız Sariyer takımına, deplasmanda, mağlubiyeti tattırmıştık. Bu mağlubiyet ile onlar da ilk ikiyi yakalama hususunda ağır darbe almışlardı.

-

Kartalspor 4-0 Zeytinburnuspor

Evinde 2-1 gibi bir skorla zorlanarak yendiğimiz Z.Burnuspor'u Kartal'da 4 gol atarak mağlub ettik ve play off a kalmayı garantiledik. Ama biz ilk ikiden direkt olarak yükselme grubuna kalmak istiyordum.

-

Elazığspor 1-4 Kartalspor

Lig A'da oynayan bir takım karşısında beklemediğim kadar sağlam bir futbol oynamıştı takım. Bu galibiyetler benim için çok önemliydi. Çıkamayacağımı biliyordum bu gruptan, ancak para kazanmak için elimizden geleni yapıyorduk.

-

İzmirspor 1-1 Kartalspor

5-1'lik mağlubiyeti unutmamışa benziyor İzmirspor. Gerçekten çok iyi oynadılar. Ama bu maçtan da yenilgi almadan çıkmayı bildik.

-

Kartalspor 1-0 Dardanelspor

Evimizde takipçimizi konuk ediyorduk. Galibiyet parolası ile maça çıktık ve maçı aldık. Bu yenilgi Dardanelspor'u endişelendirse de alt taraftan gelen z.burnu ve sariyer birbirleri ile oynadıkları maçta berabere kalınca Dardanel de 2.sırayı garantiliyor gibiydi.

Devamı Gelecek...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ustabence taktigini koy ayrica her macin dizilisini koy rakipleride gorelim deme daha iyi olur kim nasil oynuyor belli olur goller kimin sonra falan filan

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Valla avrupa kupasi kazandirmak okadar kolay degil en az 4 sezon beklemen lazim yada sabir sabir ayrica simdiden takimini kur arastirmalara basla yoksa murat kardes gibi iflasedersin her oyuncuyu alma

Ayrica galip geliyorum diye cok sevinme bir yenilgi aldinmi pesi geliyor bu arada taktigini falan da koysana mesela hermacin dizilislerini

BASARILAR DOSTUM
    Oyunda ilerlediğim için bu maçların raporları açılmıyor

Yoksa kadroları golleri atanları falan da koyacağım ama açılmıyor üzerlerine tıklayınca.

Tavsiyeleri tutacağım, teşekkürler.

Bu arada taktiğim daha önce de foruma eklediğim 4-3-1-2 Mixer...

Kupa işine gelince 3 sezonda 1.lige çıkmayı hedefliyordum. Orada da 3-4 sezon içinde olabileceğini düşünüyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ustabence taktigini koy ayrica her macin dizilisini koy rakipleride gorelim deme daha iyi olur kim nasil oynuyor belli olur goller kimin sonra falan filan
    Biraz sabır... beklesen cevabı görecektin

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla ilk sene superlige cikinca hemen avrupada bence basari zor cunku yatirim onemli supeligde 2.yilinda belki basarili gelirsin ama kupa zor insallah kazanirsin

soyle ilk onbir taktigini koyrsana sevinirim

Guzel baslamissin devamini bekliyorum

Valla ilk sene superlige cikinca hemen avrupada bence basari zor cunku yatirim onemli supeligde 2.yilinda belki basarili gelirsin ama kupa zor insallah kazanirsin

ilk 11 taktiğimi şöyle göstereyim.

Kale:
    Ali Melih Özçelik

Defans ( Soldan Sağa) :
    Murat Selvi, Rahmi Şen(Geldikten sonra İbrahim Kaş) , Cem Beceren , Erkan Avseren(Bilal Sezer)

Orta Saha (Soldan Sağa) :
    İshak Topçu , Ümit Erbay, Hüseyin Ateş

Forvet Arkası:
    Bayram Bektaş (Kiradaki Mehmet Düz)

Forvet:
    Mehmet Ali Yeral , Serkan Gedik

Bu arada Galatasaray ile Pilot Kulüplük anlaşması yaptım. Galatasaray Mehmet Düz ' ü gönderdi oynatmam için. Bu da benim işime geldi tabii ki
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Zaten yazdığım mesajı okursanız, ilk sezon değil de 3-4. sezon Avrupa'yı hedefliyorum...

kardeş olcay sahan 19 yaşında gladbach amotorde oynuyor onu kiralayabilirsin ii oynuyor bakmanı tavsiye ederim

Valla ne diyim guzel baslamissin devamini bekliyorum

19. Default

Maltepesporu yenmen beni üzdü çünkü statı bizim eve yakın seni gidi hayin ama iyi kariyer

Nesil
    2006
    Yer
    -

başarılar.....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok güzel devamı gelir umarım

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

iyi başlamışın don kroko pardon hugo inşallah böyle devam edersin
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Düz.İyi gidiyor.

Güzel kariyer hocam.ST olarak GÜven"i de kullanabilirsin.Yüksek potansiyele sahip.İyi bir antrenman ile güzel bir sağ kanat AMR oluyor.Başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kariyer, yazanın isteği üzerine kilitlenmiştir.

Mesaj Yetkileri