arkadaslar yeni resimlerle destekliyorum konuyu ona gore bakmadan gecmeyin
evet arkadaslar baya uzun bır süredir bu sitenin ekmeğini yiyorum yani calışmalarını bende bi tane uzun ugraşlar sonucu ortaya çıkardıgım 442 nin en garanti wersiyonunu wermek istedim kendi çapımda şimdi capslarla konuya girelim....
http://img95.imageshack.us/my.php?im...zyonlarra2.png
sımdı arkadaslar sıze numara numara mevkılerın oturumunu açıklıyacagım...
1-(KALECI)gercekten benım taktıgımde cok onemlı bır yere sahıp ayak gucu kuvvetlı kaliteli bir kaleci olması sizin açınızdan güzel olur
2,5-(BEK OYUNCULAR)arkadaslar klasık 442 taktiğin en can alıcı blgeleridir aslında buralar fazla belli etmeselerde oyuna katkıları coktur arkadaslar burası için belirliyeceginiz adamların dripling ve ya Acceleration (hızlanma)en az ıkısınden birisi 15 olsun küçük takımlarda ona göre olsun bu mevkıde yaşlı oyuncuların yaşama yansı yoktur oyunu kötü etkilerler çünkü yaşlandıkca hızları düşüyor
3-buradaki oyuncularınız uzun boylu olmalı ve saglam bir adam olmalı...
4-burdaki adam size cok fayda sağlıyacak inanmıyacaksınız ama bi sezonda 10 golü gecebilir boyu uzun kafasıda güçlü olsun...
6,9-oyunu koparacak adamlar bunlar orta yapma güçleri fazla olsun zaten kanat oyuncuları hızlı olmak zorunda bide iiyi orta yaptımı üfff yemede yanında yat...
7- sızın beynınız burası olacak buradaki adam birascık daha ofansif güçleri yüksek olsun (AMC olsun kesınlıkle olmadı MC ama sakın DM koymayın)bu adam da oyun kurucu
8-burdakı arkadasda sizin defansif ortasahanız kesınlıkle DM koyun şut gücü yüksekse 16 falan sezon içinde bu fırlamanın neler yaptıgını görürsünüz...
10-evet arkadaslar bu taktıkden güzel yaralanan bir bölge burası sadece size diyecegim oyundakı en hızlı forvetınızı bu bölgeye koyun bitiricilik falan önemli değil gol yagmur olup yagacak sızlerde göreceksınız
11-oyunumuzun yıldızı burası kımı koyarsanız oynuyor ve gol yağmuru baslıyor macı izlerken yerınızde duramıyacaksınız tek tavsiyem bu adamın şut ve bitiriciliği yüksek olsun tamam...atak oyuncuya bu adam mi koyun ve yedegini
evet arkadaslar bu taktiği deneyin ve yorumlarınızı ekleyin size bir tavsiye daha genelde yardımcı antrenöre taktiği sec dioruz o bizim kadar bilgili degil size belirttigim yere koyun adamları o zaman tad alırsınız taktıkden
DOWNLOAD
http://dosyam.net/?id=cfky30bu linkde aktif ama dosyam.net de sorun war yani link yasiyor
http://www.mytempdir.com/1335671guncellenmis link
TAKTİĞİN UYGUlAyan takımlAR
HULL CİTY : champıonshıpden premier divisiona terfi
ESKİŞEHİRSPOR .:lıg Adan SÜPERLİGe terfi bide ılk 5de bitirdim sezonu
BLACKBURN ROVERs: işte burda delirdim premier division şampıonlugu sonra sırasıyla UEFA ŞAMpıONLAR LİGİ kupları sonra KITALAR ARAsı dunya kupası sonra blackburnun galatasaray gıbı borcu wardı borcumuzda bıttı dunyanın en zengın 6. takımıyım şuan devam edırum
bu taktık zor koşullar altında basarılı bır taktık defans kapı ortsaha rakıple dalga gecer forvet yagmur gıbı gol atar hadı sıze kolay gelsın ındırın zevkın doruklarına cıkın tabiki fmde ben ötesine karısamam
Efrasıyap26 dan sevgılerle
![]()