Hayirli olsun Deniz.Insallah Erceiyeste basarili olursun
Takıma baktığımızda kadrosunu çok kötü olmadığını görüyoruz.Özellikle defans hattı çok kaliteli bir yapıya sahip.Takım bu sezon için düşmemeye oynuyor.Tabi bizim amacımızda bu yalnız birkaç yerede takviye şart.Ancak takım bana 45k pound para ayırmış o yüzden transfer yapabilmek için oyuncu satmamız şart.Birazdan yapılan transferleri ve kadromu szilerle paylaşacam
Biraz butce yaptiktan sonra Forvet hattina Pablo Vitti,Vyecehslav Hleb i alabilirsin ucururlar bunlar Erciyesi
başarılar....
Başarılar Deniz.
forvete tsigalkoyu öneririm deniz umarım güzel bir kariyer olur....
!!!!!!!!Tsigalkoyu almayı unutma gerçekten süper bi oyuncu!!!!!!!
I'm back...
Denİz Hadİ KardeŞİm BaŞarilar.
Başarılı bir futbolculuk kariyerimi kayserisporda sonlardıktan sonra teknik direktör olmaya karar vermiştim.Almanyada 2 yılı aşkın menejerlik kurlarından sonra ülkeme döndüğüm sırada ilk olarak amatör bir kulüp olan pansu şekersporun başına geçtim.Burada geçirdiğim iki başarılı sezon sonunda beni erciyessporun başına geçrimek istediler.Tabi bende hemen kabul ettim.
Tarih 20.06.06 Erciyesspor kulüp binası toplantı salonunda basın önünde imzaları atmıştık.
İmzaları attıktan sonra başkan ziya eren ve ben basının sorularını yanıtlamaya geçtik.
Ben:Evet beyler sorularınızı alayım.
Spiker:Pansu şekerspordan sonra birden kendinizi Erciysessporda buldunuz.Neler hissediyorsunuz?
Ben:Evet amatör bir kulüpten sonra erciyessporun başına geçmek benim için bir dönüm noktası bu yüzden çok sevinçliyim.
Spiker:Buraya gelirken bu işi yapabileceğinize inandınız mı?
Ben:İnanmasam burda olmam zaten.
Sipker:Erciyessporda ilk sezon düşmemeye oynayacaksınız.Szin için nasıl bir sezon geçecek?
Ben:Çok zor olacağı kesin çükü rakiplerimizde çok kaliteli kadrolara sahipler.Düşmemek için elimizden geleni yapacaz.
Spiker:Sizce kadronuz süperligde kalmak için yeterli mi?
Ben:Bir kaç takviyeyle ligde kalmayı umuyoruz.
Spiker:Başkanım siz yeni teknik direktörünüz hakkında neler düşünüyorsunuz?
Başkan:Biz denizi bu yapabileceğine inandığımız için erciyessporun başına geçirdik.Bu konudada hiç şüphemiz yok.Ligde kalacağız.
Ben:Başka sorusu olan?
Spiker:Başarılar dileriz...
Ben:Teşekkür ederim.
Başkan:Toplantı bitmiştir hepinize teşekkür ederiz.
Basından Haberler:
Erciyessporda Hava Değişimi!...
Erciyesspor Bülent Korkmaz gittikten sonra boş kalan teknik direktörlük koltuğuna Denizi geçirdi.Daha önce amatör kulüp pansu şekersporu yöneten denizin bu işi nasıl yapacağı ise merakla bekleniyor.
Deniz Erciyesspor'da
Erciyesspor bir zamanların başarılı futbolcularından denizi teknik direktör olarak takımın başına geçirdi.Bu sezon küme düşmememye oynayan erciyessporun nasıl bir garfik çizeceği merakla bekleniyor.
Transferler Az Sonra...
Guzel bir giris olmus devamini bekliyorum........
tam süper gidiyo![]()
girişte güzel başarılar...
Tesislerde geçen geçen kısa bir tanışma faslından sonra odama çekildim ve transfer listesini hazırladım.
Gidenler:
Gelenler:
Kadrom:
Takıma ayrıca yeni personellere ihtiyaç olduğunu gördüm ve yeni personel de transfer ettim.
Personeller:
Transfer işlerini bittikten sonra antalyada bir kamp programı hazırladık ve hazırlık maçları yaptık.Güzel bir kamp dönemi geçirdik.Takımdan çok memnunum umarım ligde kalırım.
Hazırlık Maçları:
Sezon ilk maçını ankaraspora karşı oynayacam akşam yazarım
Guzel gidiyor.. Forvet hattina bir yabanci alsaydin keske
Kariyerinde basarılar
Transferler kötü gibi ama inşallah beni yanıltırsın.
Başarılar.
sergei die ve radomir Dalovic gibi adamları neden sattın yaw???
Çok kötü olmuş onları satman......
Başarılar........
Aaaaa Serkan Gedik'i unutmuşsun deniz
Transfer sezonu kapanmadıysa onu al. Ya da 70 bin dolar civarı paran varsa Mehmet Ali Yeral'ı öneririm.
Haydi başarılar...
İlk 15 zor gibi![]()
TSL 1.Hafta | Ankaraspor 2 - 1 K.Erciyesspor
Tsl ilk maçımı ankaraspor deplasmanında yaptım.İlk yarıya ankaraspor çok basklı oldu ve iki gol buldu.İkinci yarı ise bizim daha fazla basmamıza rağmen maçı çeviremedik.
Maçın Yıldızı:Mehmet YILMAZ (Ankaraspor)
TSL 2.Hafta | K.Erciyesspor 3 - 0 Gençlerbirliği
Tsl ikinci haftasında yine bir ankara ekibi gençlerbirliği ile karşı karşıya geldik.Maça çok iyi başladık ve ilk yarıyı önde kapadık.İkinci yarı daha rahat oynadık ve iki gol daha bulduk.Böylece 3 puanımızı hanemize yazdırdık.
Maçın Yıldızı:Taner DEMİRBAŞ (K.Erciyesspor)
erciyes iyi takım inşallah ilerde daha iyi yaparsın
iyi gidiyorsun bence aferin...
TSL 3.Hafta | K.Erciyesspor 1 - 1 Sakaryaspor
Maça iyi başladık ancak defansın küçük bir hatasından yediğimiz gol bize ilk yarıyı yenik kapattırdı.İkinci yarı rakibin kalesine dahada yüklendik ve golu bulduk.
Maçın Yılıdızı:Cenk İŞLER (K.Erciyesspor)
TSL 4.Hafta | Bursaspor 0 - 1 K.Erciyesspor
Bursaspor deplasmanı ise zor deplasmanlardan biriydi ve öylede oldu.Rakip daha baskın oynadı ama defansımız başarılıydı ve peanltıdan bulduğumuz golle galibiyet almayı başardık
Maçın Yıldızı:Kürşat DUYMUŞ (K.Erciyesspor)
4 haftada 7 puan iyi sayılır
forvet eksikliğini taner gideriyor gibi inşallah avrupaya gidersin
I'm back...
Deniz hangi taktikle oynuorsun??
4 maç 7 puan fena değil aslında cidden.
4 puan çıkarmış ol bu maçlardan Deniz.