Neymiş kpk argoymuş, iyi oldu öğrendiğimiz yoksa ortalık argodan geçilmeyecekti fakat bu biraz geç, tuhaf bi bakış açısı ya da tam manasıyla
"anlamsız" olmadı mı?
Niye mi anlamsız?
1,5 yıla yakın sitede aktif üyeliğim var yorumlarımı takip eden bilir. 3.uyarı (ilk 2side ayrı fantazik uygulamaya neyse

) aldığım kpk kelimesini ilk defa kullanmadığımı mesajlarımı takip eden herkes bilir. Basketbol, Milli Takım ya da aklıma gelmeyen bikaç bölümde daha kullanmışımdır bu kelimeyi. En son kullandığım yerde
"Hakan Şükür sezon sonu futbolu bırakıyor" konusu. (ne oldu şimdi ele mi verdim ben kendimi? Yooo tabiiki görülmüştü bu mesajım ama hikmetse o mesajdan bir uyarı almadım. Yoksa ordaki kpk ayrı bir manaya mı geliyor? Ona da yoooo. Cevabı başlıkta da olduğu gibi gayet açık ve net ama varın siz düşünün artık gerisini..)
Ceza başa geldi çekildi bitti ona diyeceğim birşey yok ama
sormak istediğim A yetkili şahsına göre normal olan mesaj B yetkili şahsına göre yanlış mı oluyor? Uygulama şekli yanlışta olsa hadi diyelimki öyle o zamanda yapılan uygulamaya göre şöyle birşey çıkıyor ortaya B şahsına göre x zamanında mesaj normal y zamanında değil. ego's tarzında
Geçenlerde de bi sorum (aynı konuda) askıda kalmıştı
http://forum.turksportal.net/vb/show...t=40752&page=3 hâlâ cevap bekliyor gelir herhalde vahiy yoluyla bi cevap.
Neyse aynı sorun burda var umarım bi cevap gelirde bizde bilgilenmiş oluruz.
Yok uygulamanın işleyişi böyleyse bilelim de B şahsının olduğu mekanlarda fazla dolaşmayalım.

Birde kullandığım diğer kpk=argo lardan uyarı almak istiyorum böylece bikaç gün daha ayrı kalırım forumdan belkide iyi gelir böyle ve artık argo kelime kullanmam.
Saygılar..
Uyarı sonucu ceza alıp bikaç gün yazamayınca klavyem açıldı, aşka geldi döktürdü birşeyler idare edin.
: )