“Tamam baba.Evet.Küba’dayım ben.Birazdan uçağa bineceğim.Evet.Tamam.Gelince konuşuruz detayları ama söyle başkanıma olmuş bilsin.”
İşte Fethiyespor kariyerim böyle başlıyordu.Tatilden dönerken bir telefon konuşmasıyla.Babam da eski bir Fethiyespor’luydu.Zamanında sağ bek oynayıp menisküs yüzünden futbolu bırakmıştı.Ben de alt yapısında futbol oynamaya başlamıştım bir aralar ama taşınmamız gerektiği için kulübümden ayrılmıştım.Sonra da futbolculuk yapmamıştım ama işin teknik kısmını çözmek için bir çok kursa gidip,asistanlık yapmıştım.Şimdi teknik direktörlük diplomamı yeni almıştım ve bana teklif gelmişti.Aklımda bu düşüncelerle uçağa binip Türkiye’ye doğru yol almaya başladım.
2 gün sonra.
Yer:Fethiye Kulüp Binası Önü
Saat:14.00 (sıcağın kafaya vurduğu zamanlar (= )
-Ayberk bak bu işi fazla uzatma.Bugün at imzayı yarınki pilav gününde açıklasın başkan.
-Vallahi bilemem baba,benim almak istediğim bazı oyuncular var.Bunlar gelirse ben gelirim diyeceğim.
-Kimleri isteyeceksin?
-Henry,Torres,Ronaldinho.Bunları al ben gelirim diyeceim.
-Afferin bunlarla Tigana bile çıkartır oğlum üst lige.
-Tigana kesin de Zico biraz zorlanır.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
İçeri girdiğimde başkan sıcak bir gülümseyişle sarıldı.”Mukavelen hazır.At imzayı kutlayam bunu aşam.” Dedi.
-Başkanım yalnız bir şartım var.
-De bakem neymiş o?
-3-4 oyuncu var aklımda onların gelmesi lazım.
-Kimledenmiş peki?
-Serkan Gedik Beykozlulardan.Peter Cavit var kaleci.Cem Beceren var.Bunlar da boşta.Bir de Emrullah Güvenç diye bir çocuk var.Onu almak istiyorum.
-Oldu bil tosunum.Ne diyon sen ya.Getirme mi ben onları.
Ertesi Gün.
Yer:Kulüp Binası
Saat:16.30
“Evet, çoşlar.Ayberk Tuncer’le sözleşme imzalayıvedik.Artık o çıkarıvecek bizi üst lige.”
Kulüp başkanı pilav gününde pilavları boğazıma dizecek şeyler de söyledi.Bana sadece 30k £’lik transfer bütçem olduğunu.Bozdurup bozdurup harcamamı söyledi.Ben de daha t.d.liğimin ilk günü bana bu yapılana inanılmaz bozuldum ama kimseye belli etmemeye çalıştım.
Transferler-İlk hazırlık maçları birazdan