1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: GS Store'ye Fenerbahçe saldırısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default GS Store'ye Fenerbahçe saldırısı

GS Store'ye Fenerbahçe saldırısı
    19 Mayıs 2007 14:45

Ali Sami Yen'deki Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi Fenerbahçeli taraftarlar Mecidiyeköy'de bulunan GS Store'u Sarı-Lacivert renklere boyadı.

Ali Sami Yen Stadı'nda bu akşam 19.00'da başlayacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi Fenerbahçeli taraftarlar Mecidiyeköy'de bulunan GS Store'u Sarı-Lacivert renklere boyadı.

Gece geç saatlerde GS Store'a gelen az sayıdaki taraftar grubunun kapı ve duvarları boyadıkları ifade edilirken, Galatasaray Store yetkilileri ve bazı Galatasaraylı taraftarlar Sarı-Lacivert boyaları silmeye çalıştı.

Öte yandan Ali Sami Yen Stadı çevresi yavaş yavaş hareketlenmeye başladı. Saat 13.00'ten itibaren güvenlik önlemleri alınırken, stad kapıları da 14.00'te açıldı. Bazı taraftarlar tribündeki yerlerini almaya başlarken, bir grup taraftar bir ara polis ile gerginlik yaşadı.

Yaziklar olsun Sonra galatasaraydan alkis bekleyin

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    tam ben açacaktım
    Deniz oyle sinirlendimki sonra galatasaraydan alkis bekliyorlar bakalim basin bunlara ne diyecek yapmalari kotu oldu bosu bosuna ortaligi gerdiler insallahstadyumda tatsiz birolay olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yahu tamam yapılan saldırıyı onaylamıyorum, kimler yaptıysa yakalansın ve cezalandırılsın ama bana sadece haber olsun diye yapılmış bir haber gibi geldi. Okuduğumdan anladığım kadarıyla bir maddi hasar yok sadece boyamışlar. Tabi o da olmasın ama bu kadar büyütülecek bir olay değil bence...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yahu tamam yapılan saldırıyı onaylamıyorum, kimler yaptıysa yakalansın ve cezalandırılsın ama bana sadece haber olsun diye yapılmış bir haber gibi geldi. Okuduğumdan anladığım kadarıyla bir maddi hasar yok sadece boyamışlar. Tabi o da olmasın ama bu kadar büyütülecek bir olay değil bence...
    Ne bilim serkan ne gerek var boyle seye anlamis degilim bosu bosuna ortaligi geriyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ne bilim serkan ne gerek var boyle seye anlamis degilim bosu bosuna ortaligi geriyorlar
    İşte ben de diyorum ki önceden neler gördük, camlar çerçeveler iniyordu her maç öncesi ya Fenerium'da ya GS Store'larda. Şimdiki olaya bakınca keşke böyle olsa.(keşke hiç olmasa tabi ama)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

derbide olur böyle şeyler normal karşılıyorum ben

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

sampiyon olmus bir takimin taraftari biraz sakin olmasi lazim hic gerek yoktu siz sampiyonsunuz kardesim bu coskuyu mecidiyekoyde guzel sekilde kutlasaniz ya

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Her derbiden önce buna benzer olaylar yaşanıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

boşdan yere yapılmış bir saldırı diye düşünüyorum ben

Derbi bu olacak böyle şeyler. Keşke olmasa ama.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Derbide yanıtını alırlar...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bisey diyemiyorum , aksama gorecez ne olacagini

Tabii ki konu hakkında yorumlarınızı yazacaksınız. Lakin forum kuralları içerisinde.
    Konu dışı ve forum kuralları ile alakası olmayan mesajları sildim. Biraz daha dikkat lütfen arkadaşlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ne gerek vardı ki şimdi buna böyle şeyleri yapmaya hiç gerek yok.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Böyle yapmalarına gerek yoktu maçta noldu gördük
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

çadırımın üstüne şıp dedi damladı

Mesaj Yetkileri