1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Süper Kupa

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Süper Kupa

Süper Kupa tehlikede

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ne kalması, önümüzdeki sezon başında oynanacak Süper Kupa’yı tehlikeye soktu. Şampiyonlar Ligi’nde iki ön eleme oynayacak olan Beşiktaş, 1 ve 8 Ağustos tarihleri arasında ön eleme maçı yapacak. F.Bahçe ile 5 Temmuz’da Köln’de oynanacak Süper Kupa mücadelesi, Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi maçlarının ortasına denk geldiği için Siyah-Beyazlı kulüp Süper Kupa maçının ertelenmesini isteyecek.
    20.05.2007

Kaynak : Akşam

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

5 ağustos değilmi?
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006

5 Ağustos olacak sanırım. Bence Temuz'un sonu gibi oynanırsa sorun yok. 20 ila 30 temuz arası.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın işi zor maçlar ertelenmesse .

Köln'de mi oynanacak bu sene? Frankfurt'ta oynanacak diye biliyordum..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Maçı ertelerler zaten Fenerbahçe´nin özel bir hazırlık maçı yaptığında maç ertelenmişti bu da ertelenir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ertelerler...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Bencede İleri ALınması Lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ya dişli bi rakip çıkmayacağı için ertelemesinler bence..

5 temmuz la 1-8 ağustos ne alaka bn onu anlamadım nası yane ortasına denk gelir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Galiba Akşam gazetesi haberde bir tarih hatası yapmış...

Süper Kupa maçı 5 Ağustos'da oynanacak diye biliyorum ben çünkü

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Evet tarih hatası arada tam 1 ay var
    Beşiktaş, 1 ve 8 Ağustos tarihleri arasında ön eleme maçı yapacak. F.Bahçe ile 5 Temmuz’da Köln’de oynanacak Süper Kupa mücadelesi, Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi maçlarının ortasına denk geldiği için Siyah-Beyazlı kulüp Süper Kupa maçının ertelenmesini isteyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şimdi bir sorun var mı yok mu
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Evet yok.Yada vardı adamlar yanlış yazdı.Ama ne olursa olsun o maç öyle yada böyle oynanır,zora girdi diye birşey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet bir çözümü bulunur elbet
    So what?
    Saike

beşiktaş inşallah ikisinde halleder.

Süper Kupa finali Köln'de
    Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün Ankara'da gerçekleştirdiği toplantıda 5 Ağustos'ta yapılacak olan Süper Kupa Finali'nin Almanya'nın Köln kentinde oynanmasını kararlaştırdı.

TFF Yönetim Kurulu, yaptığı toplantıda ayrıca, Kulüp Lisans Sistemi çerçevesinde yapılan denetimler sonucunda 11 Turkcell Süper Lig ve 3 Türk Telekom Lig A kulübüne lisans verilmesini onayladı. Alınan karara göre, Turkcell Süper Lig'de Antalyaspor A.Ş, Beşiktaş A.Ş, Çaykur Rizespor, Fenerbahçe, Galatasaray, Kayserispor, Kayseri Erciyesspor, Konyaspor, Sakaryaspor A.Ş, Trabzonspor A.Ş. ve Vestel Manisaspor, Türk Telekom Lig A'da ise Büyükşehir Belediyespor, Elazığspor ve Samsunspor kulüpleri lisans almaya hak kazandı.

Yönetim kurulu, ayrıca Beşiktaş Kulübü'nün Fenerbahçe maçındaki kural hatası nedeniyle Merkez Hakem Kurulu'na yaptığı başvuruyu, MHK'nın kural hatası olmadığı görüşü doğrultusunda reddetti.

Yeni Kırşehirspor ve Yimpaş Yozgatspor arasında oynanan müsabakayla ilgili Şike Araştırma Kurulu çalışmalarını tamamlayarak, dosyasını yönetim kuruluna sundu. Şike Araştırma Kurulu tarafından ilgili maç hakkında yeterli delile ulaşılamadığından, şike bulgusuna rastlanamadığı görüşü yönetim kurulu tarafından kabul edildi.

TFF Yönetim Kurulu ayrıca, Türk Telekom Lig A, Lig ve 3. Lig'in sezon planlamalarını da onayladı. Buna göre, Türk Telekom Lig A, 25-26 Ağustos, Lig B 18-19 Ağustos, 3. Lig'de ise Divriğispor'un geçirdiği kaza nedeniyle 17 takımla oynanacak grup 1-2 Eylül, 16 takımlı diğer 3 grup ise 15-16 Eylül tarihlerinde başlayacak.

Kurul, ayrıca 5 antrenör ve kulübü, 20 futbolcu ve kulübü arasındaki ihtilaf dosyaları ile 8 hasar dosyası ve 2 amatör kulüp hakkındaki ihtilaf dosyalarını inceleyerek karara bağladı.
    20.05.2007

Kaynak : İHA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Süper Kupa Finali Köln'de

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün Ankara'da yaptığı toplantıda 5 Ağustos'ta yapılacak olan Süper Kupa Finali'nin Almanya'nın Köln kentinde oynanmasını kararlaştırdı.

Geçen sezon Beşiktaş'la Galatasaray takımları arasında, yine Almanya'nın Frankfurt kentinde oynanan Türkiye Süper Kupası finali bu sezon Köln'de, şampiyon Fenerbahçe'yle, kupa galibi Beşiktaş arasında oynanacak.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Super kupa ile ilgili haberleri burada paylaşabiliriz.

Galatasaray oynasaydi bu süper kupada gene giderdim.Hem de buraya yakin Köln Ama gitmeyecegim Galatasaray olmadigi icin...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Köln'de olması iyi oluyo.Gurbetçilerimizde gidiyor.
    Bu arada Baran sen nerde oturuyosun?Almanya'da mı?

Nesil
    2006

Aslında yabancı bir hakem yönetmeli(Almanya'dan olabilir). Eğer böyle bir yönetim gerçekleşirse Türk Hakemleri ile Yabancı Hakemler arasında ki farkta anlaşılabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

evet yabancı bir hakemin yönetmesi çok doğru bir karar olur.

Mesaj Yetkileri