1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Viera Irak'ın yeni hocası

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Viera Irak'ın yeni hocası

Futbolda Irak Milli Takımı'nın teknik direktörlüğüne Brezilyalı Jorvan Viera getirildi22 Mayıs 2007 17:26Irak Futbol Federasyonu Başkanı Hüsseyin Said, yaptığı açıklamada, Vieira'nın milli takımın eski teknik direktörü Akram Salman'ın yerine getirildiğini belirterek, ''Vieira yarın Ürdün'e gelecek ve burada sözleşmeyi imzalayacak'' dedi.

Vieira'nın teknik direktörlük için başvuran 40 isim arasından seçildiğini ifade eden Said, uzun zamandır teknik direktörün menajeriyle görüştüklerini belirtti.

''Vieira'yı bu görevde görmek bizi çok heyecanlandırıyor. Onun tecrübesine güveniyoruz. Vieira, aralarında Malezya, Portekiz, Fas, Umman, Katar ve Suudi Arabistan'ın da bulunduğu ülkelerde çalışmış bir isim'' diye konuşan federasyon başkanı Said, yeni teknik direktörün sözleşmesiyle ilgili ayrıntılı bilgi vermedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun

Bende başlığı görünce şaşırdım dedim ne oluyo...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bende partick viera sandım bi ana hayırlı olsun ıraka kendine dikkat etsin

bende dedim patrick viera napıo öyle.ama benolsam korkarım ırak a teknik direktör olmaya

2 gune kalmaz olur orda bir bombaya adamda ne cesaret varmis hangi mantikla gitmis oraya acaba

Mesaj Yetkileri