1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: kırmızı kartlar

Nesil
    2005
    Yer
    34

Default kırmızı kartlar

Beyler sizinde dikkatinizi cektimi bilmiyorum ama bende her 2 macta bir adamlarım atılıyo ozellikle gole giden adama arkadan mudahele yuzunden, tackling im de normal

o durumda tacling in 20 olsa ne yazar çoğu zaman da atılır oyuncu hele son adamsa , oyuncunun topu kapması çok az bi ihtimal benim 4-5 kere aleyhime oldu hepsinde kırmızıyı yedim

bende yaşıyorum maalesef özellikle carvalho !!

4. Default

demek ki taktiğin iyi değil ki oyuncuların bu yola başvuruyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gole giderken son adam gole giden adamı arkadan müdahaleyle indirdiği anda kırmızı görür bu normal bi karar ki zaten

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

benim adamlar super ya 20 macta 3 kirmizi kart ya o da kleberson-mustafa dogan sizin dediginiz gibi karsi takim bana yapio yiyolar kirmizi ya

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Kırmızı kart gören oyuncunu cezalandır.Başka türlü önünü alamazsın kartların.Ben ceza veriyorum hemen.

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

bende 20 mactan 3 kisi gördü ama ben bi sey yapmadim ama artik görmuolar ya

Nesil
    2005
    Yer
    34

ceza verincede butun oyuncular mutsuz oluyo arada taktikle alakası oldugunu sanmıyorum cunku baya kisinin kullandıgı champion 77 mi ne onu kullanıyorum bendede ozellikle moises diye bi oyuncu kırmızı goruyo son olarak gole gideni durdurunca kırmızı kart verilmesinin dogru bi karar oldugunu bende biliyorum ama oyunda cok fazla oluyor onun icin actım konuyu (cok yazdım)

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Uyarı cezası vereceksin ilk seferinde iki hafta maaş kesme hemen.unprofessional hareketten cezayı ver.ben öyle yapıyorum.

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar benimde aksine oyuncularım hiç kırmızı kart görmüyor bir sezonda sadece bir oyuncum cezalı oldu o da kırmızı karttan değil 4 sarı kartı olumş ondan tacklingide hard yaptım sonuç değişmedi ciddi olarak soruyorum:
    oyuncularımın daha çok kırmızı kart görmesini nasıl sağlayabilirim soru saçma gibi biraz ama

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Talking

Quote Originally Posted by alkaweb
    Arkadaşlar benimde aksine oyuncularım hiç kırmızı kart görmüyor bir sezonda sadece bir oyuncum cezalı oldu o da kırmızı karttan değil 4 sarı kartı olumş ondan tacklingide hard yaptım sonuç değişmedi ciddi olarak soruyorum:
    oyuncularımın daha çok kırmızı kart görmesini nasıl sağlayabilirim soru saçma gibi biraz ama
    Valla sende öpte başına koy kardeş daha ne istiyon.bırak hard da kalsın tackling kart görüp ne yapacaksın.

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

Benim 30 maçta sadece bir kırmızı kart var,o da son adamken faul yaptığı için.Tackling seviyesi ve takım disiplini çok önemli bence...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Benim milanla ligde hiç kırmızı kart olmamıştı. Kupalardada yoktu sanırım.Evde olmadığım için tam bir şey söyleyemeyeceğim ama.

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Benim milanla ligde hiç kırmızı kart olmamıştı. Kupalardada yoktu sanırım.Evde olmadığım için tam bir şey söyleyemeyeceğim ama.
    Benimde ya milanlı oyuncularda bişey var galiba hiç görmüyolar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yaw bu oyunu anlamak zor Gs de trabzona karşı oynuyorum tacklingide hard yaptım benim maçın başında 2 oyuncum sakatlandı ts de de 3 oyuncu k. kart gördü tam tersi olması lazım değil mii?

Mesaj Yetkileri