1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Hiç federasyon sizi haklı buldumu?

Default Hiç federasyon sizi haklı buldumu?

Genelde bazı maçlardan sonra tartışmalı poziyonlar olur.Sizin alehinize olan kararlarda itiraz ettikten sonra federasyon sizi haklı bulup maçı tekrar oynattımı

Beni hiç bulmamışlardır.Hep ceza yemişimdir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

walla hep ben zararlı cıkmışımdır

Tabiki hep ceza yedim

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by devrim168 View Post
    Genelde bazı maçlardan sonra tartışmalı poziyonlar olur.Sizin alehinize olan kararlarda itiraz ettikten sonra federasyon sizi haklı bulup maçı tekrar oynattımı
    Hakli bulundugum durumlar oldu...Ama genelde yaptigim o sert cikislar karsisinda federasyon sessiz kaldi..Mac tekrar falan olmadi...Oldugunu pek sanmiyorum..Ofsayttan gol oldu yada yanlis penalti calindi diye mac tekrarlatilmazki..Ama oluyosa muhtesem birsey

Nesil
    2006
    Yer
    Vancouver

Benimde haklı olduğum durumlar oldu ama hiç bir zaman maç tekrarlanmadı fedarasyon hep sessiz kaldı =) hatta az önce ceza yedim sora kendi kendime dedim yanlış söliince ceza yiorm doru söliince bişi olmuo die

tabiki ceza yedim. hiçbir zaman haklı bulmadı beni federasyon

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Hiçbir zaman beni de bulmadı.Bulacağını da zannetmiom

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ne zaman haluk ulusoy tff'si feneri haklı gösterir fm deki federasyonda o zaman bizi haklı gösterir

sessiz kaldı 2 kere 1 kerede uyarı verdi. tekrar falan yok olmaz öyle şey zaten.

Hah tam o konu hakkinda bisey soracaktim.. Bi karara yada poziyona nasil itiraz ediyoruz??

Ben hiç haklı bulunmadım... Hep uyarı alıyom...

Quote Originally Posted by CezA_FataL View Post
    Hah tam o konu hakkinda bisey soracaktim.. Bi karara yada poziyona nasil itiraz ediyoruz??
    Maçtan sora sana soru soruluyor arkadaşım o şekilde... seçenekler var onlardan kafana göre olanı işaretliyosun yani cevabıını veriyosun o şekilde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gerçekte hatalı ofsayt kararı yada hatalı penaltıdan dolayı mac tekrarlanmazkı oyunda tekrarlansın yanlız bizim federasyon gibi olursa süper olur adamlar sizin aleyinize yanlış bir hatamı verdi konuşçaksın ileri geri bir bakmışın bir dahaki maç sizin lehinize panlatı vermişler türkiye ligi federasyonu böyle olsun 27 hafta sonra birden aklınıza gelsin ve deyinki ya bize neden hiç penaltı verilmiyor adamlar 4 haftada 3 penaltı versin yada bir iki hatalı karardan sonra bu hakemler bu federasyon şerefsiz deyin iktidarı göreve çağırın sonra stadtaki kabloları bile kesseniz ceza almazsınız aksıne 80 bin kişiyle oynayın sonra bir başkası çıksın böyle hakem böyle federasyon olmaz desin futbolcunuz otoparkta adam dövsün 2 maç ceza alsın güzel güzel oyunu bu hale getirmek lazım türkiye liglerinde oynayanlar için

kırmız karta itiraz ettim cazyı kaldırdılar

16. Default

Hayır hiçbir zaman.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayır.Hep ceza verdiler

benı hiç haklı bulmadılar

Haklı bulunduğum çok oldu.. ama cezayı iptal etmiyorlar yine de

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

haklı buldular ama sessiz kaldılar haksız bulduklarında sürekli ceza veriyolar...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

Quote Originally Posted by extensor View Post
    gerçekte hatalı ofsayt kararı yada hatalı penaltıdan dolayı mac tekrarlanmazkı oyunda tekrarlansın yanlız bizim federasyon gibi olursa süper olur adamlar sizin aleyinize yanlış bir hatamı verdi konuşçaksın ileri geri bir bakmışın bir dahaki maç sizin lehinize panlatı vermişler türkiye ligi federasyonu böyle olsun 27 hafta sonra birden aklınıza gelsin ve deyinki ya bize neden hiç penaltı verilmiyor adamlar 4 haftada 3 penaltı versin yada bir iki hatalı karardan sonra bu hakemler bu federasyon şerefsiz deyin iktidarı göreve çağırın sonra stadtaki kabloları bile kesseniz ceza almazsınız aksıne 80 bin kişiyle oynayın sonra bir başkası çıksın böyle hakem böyle federasyon olmaz desin futbolcunuz otoparkta adam dövsün 2 maç ceza alsın güzel güzel oyunu bu hale getirmek lazım türkiye liglerinde oynayanlar için
    çok güzel demişin abi eyww..

yaa karşı çıkarken daha ılımlı bi şıkkı seçerseniz bi kaç kez uyarı alıosunuz sert çıkarsanız cezayı hemen basıolar..

İtiraz etsem olmuyor,etmesem olmuyor.Arttırıyorlar iyice kanıtımız yokmuş napalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

fm kariyerimde bir kez olsun federasyom maçı tekrarlatmadı ama ben sinirlendiğim zaman tekrarlattım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana olmadı ama oyunda iken bir menejeri haklı bulmuşlardı.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bendede hiç haklı bulmadı zaten bende herşeye ediyorumitiraz artık

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

ama eleştirmedikçe hakemler daha çok hata yapıyo bende sürekli eleştiriyorum tabi aleyimde olan hataları bana karşı daha az hata yapıyolar...

usrobotics Misafir

Hic hakli bulmuyorlar sadece sessiz kaldi diyor

Sürekli ceza veriyorlar...

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

lisansımı iptal etseler yine eleştiririm...

Mesaj Yetkileri