Genelde bazı maçlardan sonra tartışmalı poziyonlar olur.Sizin alehinize olan kararlarda itiraz ettikten sonra federasyon sizi haklı bulup maçı tekrar oynattımı
Genelde bazı maçlardan sonra tartışmalı poziyonlar olur.Sizin alehinize olan kararlarda itiraz ettikten sonra federasyon sizi haklı bulup maçı tekrar oynattımı
Beni hiç bulmamışlardır.Hep ceza yemişimdir![]()
walla hep ben zararlı cıkmışımdır
Tabiki hep ceza yedim![]()
Benimde haklı olduğum durumlar oldu ama hiç bir zaman maç tekrarlanmadı fedarasyon hep sessiz kaldı =) hatta az önce ceza yedim sora kendi kendime dedim yanlış söliince ceza yiorm doru söliince bişi olmuo die![]()
tabiki ceza yedim. hiçbir zaman haklı bulmadı beni federasyon![]()
Hiçbir zaman beni de bulmadı.Bulacağını da zannetmiom![]()
ne zaman haluk ulusoy tff'si feneri haklı gösterir fm deki federasyonda o zaman bizi haklı gösterir
sessiz kaldı 2 kere 1 kerede uyarı verdi. tekrar falan yok olmaz öyle şey zaten.
Hah tam o konu hakkinda bisey soracaktim.. Bi karara yada poziyona nasil itiraz ediyoruz??
Ben hiç haklı bulunmadım... Hep uyarı alıyom...
gerçekte hatalı ofsayt kararı yada hatalı penaltıdan dolayı mac tekrarlanmazkı oyunda tekrarlansın yanlız bizim federasyon gibi olursa süper olur adamlar sizin aleyinize yanlış bir hatamı verdi konuşçaksın ileri geri bir bakmışın bir dahaki maç sizin lehinize panlatı vermişler türkiye ligi federasyonu böyle olsun 27 hafta sonra birden aklınıza gelsin ve deyinki ya bize neden hiç penaltı verilmiyor adamlar 4 haftada 3 penaltı versin yada bir iki hatalı karardan sonra bu hakemler bu federasyon şerefsiz deyin iktidarı göreve çağırın sonra stadtaki kabloları bile kesseniz ceza almazsınız aksıne 80 bin kişiyle oynayın sonra bir başkası çıksın böyle hakem böyle federasyon olmaz desin futbolcunuz otoparkta adam dövsün 2 maç ceza alsın güzel güzel oyunu bu hale getirmek lazım türkiye liglerinde oynayanlar için
kırmız karta itiraz ettim cazyı kaldırdılar![]()
Hayır hiçbir zaman.
Hayır.Hep ceza verdiler
![]()
benı hiç haklı bulmadılar
Haklı bulunduğum çok oldu.. ama cezayı iptal etmiyorlar yine de
haklı buldular ama sessiz kaldılar haksız bulduklarında sürekli ceza veriyolar...
İtiraz etsem olmuyor,etmesem olmuyor.Arttırıyorlar iyice kanıtımız yokmuş napalım.
fm kariyerimde bir kez olsun federasyom maçı tekrarlatmadı ama ben sinirlendiğim zaman tekrarlattım![]()
Bana olmadı ama oyunda iken bir menejeri haklı bulmuşlardı.
bendede hiç haklı bulmadı zaten bende herşeye ediyorumitiraz artık![]()
ama eleştirmedikçe hakemler daha çok hata yapıyo bende sürekli eleştiriyorum tabi aleyimde olan hataları bana karşı daha az hata yapıyolar...
Hic hakli bulmuyorlar sadece sessiz kaldi diyor
Sürekli ceza veriyorlar...
lisansımı iptal etseler yine eleştiririm...